Nachtbrakers: 17/02 met Dreams, YouTube en Iron-Man VR

Allemachtig, de ene storm is nog niet voorbij geraasd of de volgende dienst zich alweer aan. Na Ciara heeft Dennis ons nu ook te pakken gehad. Voor mijn gevoel waren de windsnelheden wel wat minder, maar er is me toch een bak regen naar beneden gesodemieterd. O ja, en als het even tegenzit dan staat de volgende ook weer in de rij; Ellen. Het is toch ook niet normaal meer? Waar is die fijne zon gebleven? Die warme zomerdag met een graadje of 25 waarbij je lekker een biertje pakt met je vrienden op een terrasje. Maar goed, genoeg gedroomd over betere tijden, eens kijken of het er in de game-industrie net zo stormachtig aan toe is gegaan vandaag. Woesh!

Nachtbrakers Patrick

  • Uitgever Atlas heeft onthuld dat een aantal scenes in Persona 5 Royal worden aangepast voor het Westen. Een aantal homofobische scenes worden verandert om vreemde blikken vanuit onze all-in maatschappij te voorkomen. Misschien een idee om dat soort dingen meteen al niet in je game te plempen. Gratis tipje van mij. Lief he?
  • Iron-Man VR heeft een ESRB rating gekregen. De game is bestempeld als Teen, een game voor tieners en ouder dus. De reden? Licht gewelddadige scenes en het woord "ass" komt er in voor. Stelletje boefjes zijn het ook.
  • Het kan je niet ontgaan zijn dat Dreams inmiddels uit is gekomen. Claudia was vandaag immers hartstikke enthousiast in haar review van Dreams. Sommige zijn gelijk keihard aan de slag gegaan. Zo heeft iemand Red Dead Online op magistrale en accurate wijze in Dreams nagebootst. Het resultaat mag er zijn. Chapeau, you've won the internet!
  • Catherine: Full Body en XCOM 2 Collection hebben ook een leeftijdsranking gekregen en wel voor de Nintendo Switch in Korea. Dus de kans is aanwezig dat deze games naar Nintendo's console komen. Op de lijst stond ook BioShock: The Collection, waarvan recent nog een rating in Taiwan voor de Switch is afgegeven.
  • YouTube heeft een exclusieve deal gesloten met Activision Blizzard en daarbij is maar liefst 160 miljoen dollar overgemaakt. Niet slecht. In ruil daarvoor worden de eSports toernooien en competities van Call of Duty, Hearthstone en Overwatch exclusief bij YouTube uitgezonden. De samenwerking is voor drie jaar.
  • Skate liefhebbers moeten even Session in de gaten houden, want crea-ture Studios heeft gezegd de controls van Skate 3 toe te gaan voegen aan de game. Je kunt dan dus kiezen of je met de Session controls of de Skate 3 controls speelt. Net wat jou beter ligt. Bovendien liet het bedrijf nog even weten binnenkort met nóg meer nieuwtjes op de proppen te komen. Spannond!
  • Retro Game Studios heeft nieuwe medewerkers naar het bedrijf gehaald voor de ontwikkeling van Metroid Prime 4. Hopelijk willen ze het proces wat versnellen. We can't wait no more!
  • Sony heeft aangekondigd dat het de PlayStation fora volgende maand uit de lucht gaat halen. In plaats daarvan willen ze iedereen naar social media en playstation.blog hebben om met elkaar te discussiëren over al wat PlayStation is.
  • 3D Realms was volop bezig met het ontwikkelen van een nieuwe Aliens game totdat Disney besloot om 21st Century Fox over te nemen. Toen was het afgelopen met het project. Stekker eruit. Weg werk. Wie weet dat we ooit nog iets gaan zien van de game.

Sapperdeflap, we zijn alweer aan het eind. Na mijn uitstapje afgelopen donderdag is het nu toch echt weer tijd voor Hip Hop Monday, een genre waar ik toch iets meer van weet dan van Death Metal. Dat laat ik donderdag weer aan de lieftallige Claudia over. Dit keer heb ik de Amerikaanse rapper Dax voor je in de aanbieding. Hij heeft een nummertje gemaakt over zijn ex. Luister maar! Voor jou natuurlijk een fijne nacht, ochtend, middag of avond en tot de volgende. Joe!

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?