Nachtbrakers: 16/12 met No Man's Sky, Star Wars Battlefront II en Pewdiepie

Geplaatst:

Hé daar! Ken je me nog? Vorige week heb je me moeten missen, want toen hing ik voornamelijk met mijn hoofd boven een emmer. Buikgriep. Helaas pindakaas. Ik was ook niet de enige, want zo'n beetje heel mijn familie is aangestoken met het virus. Hopelijk steek ik jou niet aan. Inmiddels ben ik weer wat opgekrabbeld en sta ik weer voor je klaar om de maandagse Nachtbraker voor mijn rekening te nemen. Dus als jij er klaar voor bent, dan ben ik het ook. Ja? Mooi! Here we go!

  • Ik wil gelijk met het beste nieuws beginnen, want de dag waarvan je hoopte dat 'ie ooit zou komen is nu aangebroken. Pewdiepie heeft aangekondigd volgend jaar een pauze te gaan nemen van Youtube. Thank god. Hopelijk wordt het een pauze zonder eind.
  • Ben Judd heeft Dangen Entertainment verlaten. Volgens bronnen is dat omdat hij misbruik heeft gemaakt van zijn machtspositie als CEO van het bedrijf. Nou ja, voormalig CEO dan.
  • Dat je met Dreams veel kunt creëren is wel bekend, maar TannicAlloy bewijst op zijn Twitterkanaal dat het nog een stapje verder kan. Hij heeft namelijk een kit ontworpen waarmee je van Dreams een Motion Capture device kunt makan. Creatief hoor.
  • Shroud zijn overstap van Twitch naar Mixr heeft hem niet veel succes opgeleverd. Naar verluid is twee derde van zijn kijkers niet met hem meeverhuisd.
  • Nu de nieuwe film Star Wars: The Rise of Skywalker bijna uitgebracht wordt, neemt EA van de gelegenheid gebruik om Star Wars Battlefront II weer even onder de aandacht te brengen. De game krijgt namelijk een heuse crossover met de nieuwe film. Hoe vet!?
  • Five Night's At Freddy's VR: Help Wanted is een VR-game van de horrorgame zoals de meest van ons hem kennen. Nu krijgt de game een nieuwe modus en die is VR-loos. Dan kun je dus gewoon Five Nights At Freddy's spelen. Zoals je al kon doen met de vele games die ervan uitgebracht zijn.
  • In de laatste update van No Man's Sky kun je nu je eigen audio maken. Klinkt dat niet tof?
  • Zelfs Nintendo wordt rond deze tijd plots vrijgevig en gaat vanaf donderdag meer dan 700 games in de aanbieding gooien. De kortingen kunnen hierbij wel oplopen tot zo'n 80%. Klinkt niet echt als Nintendo, maar we zijn benieuwd!

Dat was 'm weer voor vandaag. Fijn om weer terug te zijn. Natuurlijk sluiten we ook vandaag weer af met een lekker muziekje op de late avond. Het is natuurlijk weer Hip Hop Monday, dus ik heb weer wat leuks voor jullie uitgezocht. Dit keer is de eer aan Machine Gun Kelly.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord