Nachtbrakers: 16/09 met Ash Ketchum, Need for Speed Heat en Death Stranding

Jaja, ga er maar eens lekker klaar voor zitten. Een niet zo wijze man zei ooit: "Tsjakka!". De maandag zit er weer op, het weekend met al zijn mooie herinneringen voor later ligt alweer lang en breed achter ons en we hebben nog veel te veel school- of werkdagen voor de boeg. Dat zuigt als de neten, maar het is niet anders. Laat mij jouw pijn een beetje verzachten met een vers geserveerde bak met dampende nieuwtjes die je zomaar eens gemist zou kunnen hebben. Niet omdat je niet goed hebt gekeken, maar omdat ze bijna nergens te vinden zijn. Wij hebben ze wel voor je. Zit je inmiddels goed? Goed, dan kunnen we beginnen. Eeeeeen actie!

Nachtbrakers Patrick

 • Ken je DOOM? Toffe game he? Mocht je zin hebben in een slap aftreksel daarvan, dan kun je vanaf nu de demo van Demon Pit spelen via Steam. Voor het echte werk moeten we nog effe wachten. Tot 22 november om precies te zijn.
 • Speel jij Dissidia Final Fantasy Opera Omnia? Dat dacht ik al. Mocht je het toch ooit spelen, dan kun je niemand minder dan Noctis Lucis Caelum *gezondheid* aan je verzameling toevoegen. Klinkt als een vervelende SOA dus die wil je vast hebben, toch?
 • Nauticrawl is vandaag op Steam geflikkerd. Met een trailertje waar je niks aan hebt. Leuk joh.
 • Er is een Need for Speed Heat-app waarmee je je auto's vast kunt pimpen. Hartstikke leuk allemaal, maar er is nu ook augmented reality toegevoegd aan die app. Fijn toch? Ben je nog dichterbij de auto die je nooit echt zult krijgen.
 • In Amerika is tijdelijk de Disney Bedtime Hotline geopend. Vanaf vandaag tot en met 30 september kunnen kids bellen met Mickey Mouse, Woody, Jasmine, Anna en Elsa, Yoda of Spider-Man.
 • Cricket Trough the Ages komt binnenkort naar Apple Arcade. Daarom is er een nieuwe trailer waarin je kunt zien hoe ontzettend leuk deze game wel niet - met de nadruk op niet - is.
 • Mister Toby Fox heeft zijn tijdlijn op Twitter volgespamd met allerlei updates van Deltarune. Er zijn nog wat hobbels te nemen, maar hij wil de game zo snel mogelijk bij de fans kunnen afleveren. Zo stelt hij.
 • Star Ocean: Anamnesis krijgt een crossover met Persona 5 Royal. Hierdoor komen er een aantal bekende personages naar de mobile game.
 • Heroes of the Storm krijgt binnenkort een evenement in het thema van de jaren '20. Dat is te zien in een teaser van Blizzard op Twitter. Het evenement brengt nieuwe skins met zich mee voor een aantal speelbare personages.
 • Microsoft kan terugkijken op een geslaagde release van Gears 5. In de eerste week speelden meer dan drie miljoen mensen de nieuwe game. Dat is de beste prestatie van een first-party game op de Xbox One en twee keer zoveel spelers als bij Gears of War 4 in de eerste week van release. Wellicht dat de Xbox Game Pass-actie van twee maanden spelen voor twee euro ook heeft meegewerkt.
 • Death Stranding is nog niet eens uit, maar Hideo Kojima denkt nu al aan het vervolg. Volgens de levende legende leent de game zich uitstekend voor een sequel. Dat onthulde hij in een interview met GameSpot. Hopelijk is daar dan wel een touw aan vast te knopen.
 • Yu-Gi-Oh! Duel Links krijgt een nieuwe wereld dat gebaseerd is op de Dark Side of Dimensions-film. Verwacht deze toevoeging ergens volgende week.
 • Asphalt 9: Legends komt op 8 oktober uit voor de Nintendo Switch. Voor helemaal niks, nakkes nada! Daar moeten wij Nederlands toch weer ontzettend gelukkig van worden?
 • Ja hoor, het is ein-de-lijk zover! Na meer dan de helft van mijn leven, acht generaties, tweeëntwintig jaar en een miljoenmiljard Pokémon is het hem gelukt. Nee, hij is niet ouder geworden. Hij is nog steeds tien. Maar Ash Ketch-and-realease-um-all mag zich eindelijk Pokémon Meester noemen, want hij heeft een toernooitje gewonnen. Laten we hopen dat die klojo nou eindelijk eens stopt.
 • Met de komst van Apple Arcade, komen er ook een aantal leuke games naar de service. Neem bijvoorbeeld een nieuwe Rayman-game. Rayman Mini is aangekondigd voor Apple Arcade. Ik zou bijna overstappen naar zo'n kutapparaat... bijna...

Het nadeel van leuke dingen is dat ze zo weer voorbij zijn. Volgende week zie je mij bijvoorbeeld niet, want dan ben ik op vakantie. Maar voor je het weet ben ik weer terug. Dat geldt ook voor de Nachtbraker an sich, want deze zit er dus ook weer op. Het was wederom een bomvolle editie met allerlei nieuwtjes die je niet had gemist als je het niet had gelezen. Maar ach, het was wel weer leuk zo samen toch? Jij, ik en de nieuwtjes. Speciaal voor jou heb ik ter afsluiting ook nog een nummertje geselecteerd die je kunt luisteren. Want zo ben k dan ook wel weer. Ik laat je niet met lege handen achter. En zoals je gewend bent is het Hip Hop Monday. Een klassiekertje vandaag. Zet je geluid maar extra hard, speciaal voor de buurtjes en de buren van je buren.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?