Pokémon Sword
 • ONTWIKKELAAR Game Freak
 • EERSTE RELEASEDATUM 15 november 2019
 • PLATFORMEN Nintendo Switch
 • GENRE RPG
 • GAMELINER SCORE

Nachtbrakers: 15/11 Met van alles en nog wat en heel veel Pokémon

Hallo mensen het is weer tijd voor de Nachtbrakers! Ik ben vandaag al vroeg op pad geweest om mijn kopie van Pokémon Sword op te halen. Na even in de rij te hebben gestaan kreeg ik na maanden wachten eindelijk de game in handen. Ondanks de vele kritiek op de game bleef ik uitkijken naar de nieuwe generatie Pokémon. Mijn motto is eerst zien en dan geloven en tot nu toe ben ik blij dat ik mij niet door de kritiek heb laten leiden. Ik heb mij tot nu goed vermaakt met deze game en ik kan niet wachten om er weer mee verder aan de slag te gaan. Alleen nu is het tijd om deze laatste Nachtbrakers van de week te beginnen! Wees alleen niet verbaasd dat er veel Pokémon nieuwtjes in deze editie voorkomen :P.

Nachtbrakers Jolien

 • Over Pokémon gesproken er is weer vandaag event van start gegaan. Waarom ik dit nieuwtje vermeld? Nou ik baal nog steeds dat deze mobile game niet in Nederland beschikbaar is. Ook snap ik er nog steeds geen ene sikkepit vandat Mario Kart Tour gevuld met microtransacties blijkbaar wel mag en Pokémon Masters niet.
 • Na de over het algemeen goede reviews van het grote platform, kunnen de Pokémon Sword and Shield haters niet wegblijven. De review-website Metacritic wordt belaagd door slechte reviews. Wat verassend... not.
 • De release van een game is natuurlijk niet compleet zonder een boodschap van één van de game ontwikkelaars. Deze keer is het Junichi Masuda's beurt om de fanbase toe te spreken.
 • Een andere grote release vandaag is natuurlijk Star Wars Jedi: Fallen Order. Mijn pc gaat deze game waarschijnlijk niet overleven, maar het ziet er aardig goed uit. Waag het niet om er microtransacties in te sneaken EA!
 • Hou je van Splatoon en ben je van plan volgende week naar Comic Con te gaan? Dan heb je geluk, want de Dutch Championships vinden daar volgende week op zondag plaats!
 • Nadat het nieuwe film design van snelheidsduivel Sonic is goedgekeurd door de fans, geeft sportschoenen merk Puma hints dat er mogelijk een collectie van de blauwe egel uitkomt. Ik ben in ieder geval benieuwd!

Sonic schoenen

 • Oh, blijkbaar komt Minecraft Dungeons volgend jaar uit op de Nintendo Switch. Jippie?
 • Hebben jullie trouwens al deze nieuwe launch trailer van Pokémon Sword and Shield gezien? Misschien ligt het aan mij, maar er zijn wel heel veel trailers voor deze game verschenen...
 • Nomad games gaat drie games op de Nintendo e-Shop uitbrengen. Het gaat om de games Fighting Fantasy, Talisman Digital Edition, en Mystic Vale!
 • Technologie bedrijf Tencent wil games gaan maken met Nintendo Personages. Ik weet eerlijk gezegd niet wat ik mij hierbij moet voorstellen. Wat denken jullie dat ze van plan zijn?
 • We eindigen deze met Pokémon gevulde Nachtbrakers met deze artwork die Game Freak heeft gedeeld om de launch van Pokémon Sword and Shield te vieren. Wat is dit toch... zitten ze nou op een Gigantamax Pikachu?!

Zo dat was een goedgevulde Nachtbrakers zeg. Mijn excuses voor de niet Pokémon fans, maar volgende week probeer ik er weer wat meer variatie in te verwerken. Mijn enthousiasme voor Pokémon Sword and Shield was net iets te groot. Daarom heb ik besloten deze Nachtbrakers met zoveel Pokémon erin passend af te sluiten. Met een nummer dat veel fans met het Pokémon virus heeft besmet. Ik heb het natuurlijk over de eerste theme-song van de Pokémon anime! Voor vanavond heb ik alleen gekozen voor een metal cover van de YouTuber Jonathan Young samen met Jason Paige, de originele zanger van de Pokémon opening. Een hele fijne avond iedereen en tot volgende week!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?