Nachtbrakers: 15/07 met The Last of Us en Death Stranding

De vakantie is begonnen. Eindelijk weer wat meer tijd om te gamen nu ik weet dat ik mijn assessment gehaald heb. Geen stress meer. Of ja, soort van, want ik ben zo'n stresskip die zich al zorgen kan gaan maken over het feit dat ik misschien net niet vriendelijk genoeg naar mijn buurman glimlachte of zoiets. Maar van games wordt ik nooit gestrest. Nee nee, ik ga niet lopen schelden als ik constant wordt afgemaakt door van die gekke ratbeesten in Metro, of door zombies in The Evil Within. Nee nee. De rust zelve. Helemaal zen. Oké, ik lul mezelf echt helemaal klem. We gaan naar het nieuws.

Nachtbraker Eilish

  • Er is een animatieserie onze kant op die is gebaseerd op Ghost of Tsushima, genaamd Samurai Rabbit. Helaas wordt de serie wel gemaakt door Netflix, wat over het algemeen niet veel goeds betekent als het om anime of gameverfilmingen gaat. Maar dat is mijn mening.
  • Ryan Reynolds heeft zijn fans getipt dat er een Indiana Jones verwijzing zit in Deadpool 2. Dit onthulde hij in zijn Instagram Stories. Het gaat om een stuk uit de film waarin hij met zijn armen zwaaiend op een taxi afrent terwijl hij roept dat de auto gestart moet worden. Dit is een persiflage op de scene uit Raiders of the Lost Ark, waarin Indiana Jones achtervolgd wordt door boze indianen.
  • Mocht je nou echt enorm fan zijn van The Last of Us: Part II, dan moet je even op het Twitter-kanaal van PlayStation kijken. Ze laten hier hun nieuwe 'PlayStation gear' met verwijzingen naar de game erop. Hier horen ook gitaren bij, mocht je even willen aanduiden dat je beter speelt dan Ellie.
  • De cockpits in Star Wars: Squadrons gaan er uit zien alsof ze in de jaren 70 zijn gebouwd, vertelt EA. De game geeft je de keuze uit acht verschillende starfighters. Vier hiervan zijn van de rebellen en de andere vier van het keizerrijk. EA heeft meer bekend gemaakt over de verschillende klassen die beschikbaar zijn.
  • CD Projekt Red maakte een tribute naar Hideo Kojima in Cyberpunk 2077. Ze maakten van hem een karakter in de game die er zo goed uit ziet, dat mensen nu hopen dat hij echt in de game terecht komt. De tribute was bedoeld om Kojima te feliciteren met de launch van Death Stranding voor de PC.
  • Hou jij nou echt niet van spinnen? Wat een vraag eigenlijk. Wie houdt er nou wel van spinnen? Al moet ik zeggen dat ik wormen erger vind. Maar goed, ik dwaal af. Als je echt niet van spinnen houdt, dan is de game 'Kill It With Fire' echt iets voor jou. Toevallig ook een zin die ik regelmatig gebruik als het over insecten of andere kruipbeestjes gaat.
  • Dat Microsoft Flight Simulator redelijk uitgebreid gaat worden, is inmiddels wel duidelijk. Misschien nog wel uitgebreider dan we nu denken. De fysieke editie ervan bestaat namelijk uit maar liefst tien disks. Dan moet het toch een behoorlijke game zijn. Of Microsoft moet ergens voor compenseren. Dat is ook een optie.
  • De nieuwe film van Christopher Nolan, Tenet, wordt blijkbaar één van zijn langste films. De film duurt namelijk 149 minuten en 59 seconden. Oké, die ene seconde had er toch ook nog wel bij gekund? Daar kan ik dus echt niet tegen. Maar ja, ik ben ook iemand die altijd het volume van de TV op een even getal moet hebben staan. Anders raak ik in paniek.
  • Ik weet niet waarom mensen dit per se belangrijk vinden, maar vooruit. Als je Norman Reedus in Death Stranding laat plassen, zie je een stroom van radio-actieve urine. Maar verder niets. Blijkbaar bestaat er een camera hack waardoor je wel meer kunt zien. Helaas bleek hieruit dat er alsnog geen pielemans te zien is. Die blijft veilig verscholen. Gelukkig kent Hideo Kojima zijn publiek goed.

Nou dat was hij al weer. Leuke nieuwtjes allemaal. Geen afgelaste evenementen of uitgestelde games dit keer. Dat maakt me blij. Dadelijk komt er nog teveel positiviteit mijn kant op, dat kunnen we dan eigenlijk ook weer niet hebben. Dat gaat meestal niet lang goed namelijk. Ach, laat ik er maar van genieten voor zolang het duurt. Oh ja, toch nog wel iets om over te klagen trouwens. Die regen. Bah. Laat het ophouden. Oké, nu stop ik. Nog even een vrolijk, positief liedje voordat we naar bed gaan. Bye bye!

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?