Nachtbrakers: 15/03 met Puss in Boots, Monster Hunter en S.T.A.L.K.E.R. 2

Geplaatst:

Dinsdag, werkdag. Hoe gaat het met jullie dan? De grind is real en ook college maakt mijn leven zuur. Zo veel te doen en zo weinig tijd. Gelukkig zijn er ook die kleine dingetjes om naar uit te kijken. Die paar kleine uurtjes die ik in Elden Ring kan stoppen. De ID@Xbox stream die ik morgen met mijn lieftallig collega Claudia mag gaan verslaan. Kom gezellig langs op ons Twitch-kanaal! Voor nu is het aan mij de eer om jullie een nieuwe Nachtbraker voor te schotelen. Let's get started.

onbekend

  • Het eerste item op onze lijst gaat over S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Nee, er staat geen spelfout in de titel van de game. GSC Game World heeft besloten de Oekraïense spelling te gebruiken van Tsjernobyl in plaats van de Russische woordspeling. Daarnaast hebben ze ook besloten de game niet te verkopen in Rusland, waar een gigantisch gedeelte van de spelersbasis zich vestigt. De reden waarom spreekt voor zich. Please stay save, GSC Game World!
  • Oh, Elden Ring. Dat de game succes boekt, is geen geheim meer. Zowel critici als fans zijn lovend over de nieuwe Fromsoftware-game. Wist je echter ook dat Elden Ring de grootste nieuwe IP is sinds Ubisoft's The Division? Het verschil tussen deze twee games is dat er één van deze titels niet complete troep is.
  • F-Zero komt nooit meer terug. Die kans is zeer aanwezig. Gelukkig heeft Sabre Interactive wel een alternatief voor je; Redout 2. Bekijk hier een nieuwe gameplay-trailer!
  • Er komt wat nieuwe content naar Dying Light 2. Was jij nou dol op het freerun aspect van de horrorgame? Dan heb je geluk, want er komen meerdere nieuwe parkour uitdagingen naar de titel toe.
  • Demon Veil, het eerste seizoen van het zevende jaar van Rainbow Six Siege, is nu beschikbaar op jouw favoriete platform. Ubisoft haar paradepaardje doet het nog uitstekend, zeker als het gaat om het blijven updaten van de game met content.
  • De nieuwste uitbreiding van Monster Hunter Rise genaamd Sunbreak heeft een releasedatum ontvangen. Daarnaast had Capcom natuurlijk een mooie en lange show vandaag. Hieronder kun je die helemaal terugkijken. Wat enig, niet?
  • Voor de pc-techneuten onder ons heb ik goed nieuws. DirectStorage API is nu beschikbaar op Windows pc's. Snel, sneller, snelst!
  • Wil je de Resident Evil-games opnieuw spelen op je next-gen console, maar wil je niet opnieuw beginnen? Dan heb je geluk, want de opgeslagen data wordt ook meegenomen naar je Xbox Series of PlayStation 5. Zelfs de DLC van Resident Evil 7. Very cool, Capcom.
  • Shrek 2 is één van de beste geanimeerde films aller tijden. Dit is een feit. Nu heeft één van de personages van die film wederom een eigen spin-off ontvangen. Laten we hopen dat deze beter is en niet een bepaald ei in de cast heeft zitten.

Kijk, de Nachtbraker gaat gewoon keihard door! Morgen en overmorgen mag je jezelf klaarmaken voor het werk van onze eigen Evelien. Voor mij zit de nacht erop en mag ik mij gaan voorbereiden op al het andere werk wat eraan komt. Houd vooral onze site in de gaten! We doen ons best om jullie het beste nieuws voor te schotelen. Gemaakt met liefde. En pijn. En vermoeidheid. Thanks voor het lezen en tot snel weer!

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord