Nachtbrakers: 15/01 met Mortal Kombat 11, Zombie Army 4 en Borderlands 3

Oh, hallo. Hoe is het met jullie op deze fijne avond? Goed? Geweldig. Met mij? Ja, gaat wel lekker. Deze week heb ik zelf kunnen genieten van Resident Evil 2 en heb ik mij uitermate vermaakt met een goede vriend en wat potjes Firefight op Halo: Reach. Dus ja, tot nu toe mag ik niet klagen. En jij bent hier voor nog meer nieuws? Ondanks dat onze site de laatste dagen helemaal volgepropt zit, heb ik het wel voor elkaar gekregen om voor jullie nog wat leuke trivia te verzamelen. Zit je goed? Let's get started.

Nachtbrakers Bram

 • We beginnen met wat lekker cijfertjes. Survivalgame Subnautica heeft meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht, terwijl de game nog niet eens helemaal af is! De onderwater ervaring blijft elke keer verrassend, want de game wordt vaak geüpdatet met nieuwe content.
 • Maar er is één game die nog beter verkoopt. Monster Hunter World heeft meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht! De uitbreiding Iceborne verkocht maar liefst 4 miljoen exemplaren. Capcom zijn weer terug tussen de big boys!
 • Lach je een ongeluk, maar dat verandert niks. De Joker komt naar Mortal Kombat 11 en volgens eindbaas Ed Boon zien we binnenkort gameplay van de maniak. Hilarisch!
 • De eerste datum van de bèta voor Bleeding Edge is bekend! Je kan de game lekker uitproberen op 14 februari. Wanneer de datum dichterbij komt, herinneren we je er nog aan. Beloofd!
 • Crash Team Racing krijgt binnenkort weer lekkere nieuwe content. Je reist af naar Rustland en er is ook een nieuw personage aanwezig.
 • Hey jij! Ja, jij! Wil jij nazi-zombies kapot knallen, maar heb je geen idee hoe dat moet? Kijk dan snel deze leerzame video van Zombie Army 4: Dead War, zodat je goed voorbereid bent op het bloedbad!
 • PUBG, ook wel Player's Unknown BattleGrounds genoemd, begint binnenkort aan het zesde seizoen. Het lijkt niet in populariteit te gaan dalen, het is nog steeds onwijs populair op streaming sites zoals Twitch!
 • Slay the Spire is één van de grootste verrassingen van 2019. De game ontvangt de 2.0 patch, waarbij een gloednieuw karakter zit!
 • Wie is chagrijnig en trots? Wie heeft respect en een bloedhekel aan Goku? Precies, Vegeta! Hij speelt best wel een aardige rol in Dragon Ball Z: Kakarot, kijk maar!
 • Langzaam, maar zeker wordt de Epic Games Store completer. Nu kun je de reviews van Open Critic meelezen. Geweldig, ik weet het.
 • Wil je Arma III spelen, alleen heb je geen enkele cent? Dan heb je geluk, want de game is gratis te spelen tot de 18e van deze maand.
 • Lukt het maar niet met grinden in Borderlands 3? Niet getreurd, de game helpt je een handje. Hoe? Via het mini-event genaamd Farming Frenzy!

Het zit er weer op voor vandaag. Eindelijk komt de game-industrie weer een beetje op gang en ik kan mijn geluk niet op natuurlijk. Lekker veel tikken en ronddwalen op het internet, zoekend naar de gekste nieuwtjes. Ik zeg voor vanavond toch echt gedag, het kan niet anders. Maar wees gerust, de rest van de week staan wij weer voor de lezers klaar om ze te voorzien van het beste gamenieuws. Morgen moet je trouwens sowieso even langskomen, want ik heb een eigenaardig artikeltje in elkaar geknutseld. Hopelijk bevalt 'ie. Thank you and goodnight.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?