Nachtbrakers: 14/11 met Black Friday, Keanu Reeves en de ogen van Sonic

Zo, het is weer donderdagnacht. Het is bijna weekend, maar eerst is het nog tijd voor een Nachtbrakertje. Je hebt natuurlijk ook gekeken naar X019 vanavond. Heb je een beetje genoten van alle aankondigingen? Ik wel, maar daar gaat deze Nachtbraker verder niet over. Ok, misschien wel een beetje, maar ik heb ook andere nieuwtjes voor je. Als je niet te druk bent met Pokémon te spelen, heb je dus nog even wat te lezen voor het slapen gaan. Zo kun je onder andere Keanu Reeves zien, maar ook een hele toffe build van een Overwatch-wapen!

Nachtbrakers Claudia

  • Zoals je misschien weet, is het binnenkort Black Friday in de Verenigde Staten. Black Friday wordt echter door Xbox ook gevierd, want tijdens de Xbox Inside-presentatie werd een duchtige Black Friday sale aangekondigd. Niet alleen de consoles werden in de aanbieding gedaan, maar vanaf vandaag kun je ook drie maanden Game Pass krijgen voor slechts een enkele euro!
  • Ken je de YouTuber Colin Furze? Nu wel, want hij heeft namelijk de RIP-tire van Junkrat uit de game Overwatch nagemaakt. En het tofste aan deze build? Hij werkt ook nog!
  • De release van Google Stadia is nog maar een paar nachtjes van ons verwijderd. Op de dag van de release zal de dienst echter heel wat features missen. Zo krijgen we straks niet direct een achievement-systeem en kun je ook geen games delen met je gezin. Deze features worden later wel aan de dienst toegevoegd, belooft Google.
  • Ben jij ook zo'n fan van Rust, maar is jouw pc te poep voor de game? Dan heb je vanaf volgend jaar geluk, want Rust komt volgend jaar naar de PlayStation 4 en Xbox One.
  • Je hebt vast de trailer van de nieuwe Spongebob-film The SpongeBob Movie: Sponge on the Run gezien. Onze favoriete acteur Keanu Reeves zit ook in deze trailer! Dit moet vast een toffe film worden.
  • Als jij in de jaren '80 leefde, dan ken jij de game Mystical Ninja misschien nog wel. De ninja Goemon is onlangs toegevoegd aan Smash Ultimate als Mii-kostuum. Nu heeft Konami naar verluidt een nieuw handelsmerk aangevraagd voor Goemon!
  • Je weet vast nog wel dat er onlangs een nieuwe trailer van de Sonic the Hedgehog-film is verschenen. Hierin hebben we het nieuwe ontwerp van de blauwe egel mogen aanschouwen. De oorspronkelijke bedenker van The Blue Blur, Yuji Naka, is echter nog niet helemaal tevreden met het ontwerp. Zo geeft hij onder andere aan het raar te vinden dat de ogen van Sonic niet aan elkaar verbonden zijn.
  • Als je geen genoeg krijgt van Sea of Thieves, dan hoef je de game binnenkort ook zeker niet weg te leggen. Op 20 november komt namelijk de nieuwe grote update The Seabound Soul naar de game.

Traditiegetrouw sluit ook ik de Nachtbraker af met een lekker deuntje. Ik grapte met mijn mede-redacteuren dat ik op een dag de Nachtbraker-donderdag zou omdopen tot Death Metal Donderdag. Vandaag is die dag eindelijk aangebroken, daar ik volledig door mijn repertoire met sociaal acceptabele muziek heen ben. Vandaag trappen we Death Metal Donderdag dus af met het nummer Cold van At The Gates. De Zweedse Death Metal band bracht vandaag, precies 24 jaar geleden hun debuutalbum Slaughter of the Soul uit, waarmee ze de Gothenburg Melodeath internationaal op de kaart hebben gezet. Het nummer Cold is dan ook een zeer lekker nummertje waarop ook nog eens de legendarische gitarist Andy LaRocque, bekend van King Diamond, een briljante neo-klassieke gitaarsolo speelt. Welterusten, lieve lezers!

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?