Nachtbrakers: 14/10 met Gears 5, Microsoft en Fortnite

Respect voor jou hoor, trouw lezertje van me! Drie volle weken moeten wachten voor jouw favoriete redacteur weer losgaat in een nachtbraker. But guess what? I'm back bitches! En ik heb wat in te halen, dus ik beloof je dat dit weer een ongecensureerd hard overzichtje wordt. Speciaal voor jou. Wij hebben immers een band, jij en ik zo samen in de nacht. Of ochtend. Of middag. Of avond. Enfin, terwijl de halve wereld zich in slaap ligt te janken omdat eindelijk de stekker uit Fortnite is getrokken, verzacht ik maar wat graag je leed. Dus droog die krokodillentranen en ga er maar klaar voor liggen. Huh, die zin klinkt me verdacht bekend in de oren. Oke, let's go!

Nachtbrakers Patrick

 • We trappen af met nieuws over Morphies Law. De eerste grote content-update Angelito brengt namelijk een nieuwe gamemodus, een nieuwe map en nieuwe skins met zich mee. Neuh, het zegt mij verder ook geen flikker.
 • The Great Expedition klinkt veelbelovend, maar is in werkelijkheid een update voor Black Desert Online. En deze is vanaf 23 oktober beschikbaar.
 • We zijn recent weer een dagje lief geweest voor de dieren, dus we hebben weer 364 dagen de tijd om dat te compenseren. POSTAL 4: No Regerts geeft ons vast een mooie mogelijkheid. Of heb jij nooit je gun in een kat z'n reet willen steken?
 • Dat je in de game-industrie behoorlijk kunt afglijden bewijst David Gaider wel. Waar hij voorheen zijn bijdrage leverde aan Dragon Age, verkwanselt hij nu zijn tijd aan het maken van Chorus: An Adventure Musical.
 • Ik heb mij prima vermaakt met Concrete Genie, zoals je natuurlijk in mijn review van de game al grondig hebt gelezen. Pixelopus vertelt echter op Twitter geen verdere plannen met de game te hebben? Wil je extra content? Upgrade maar lekker naar de duurdere versie of schaf een VR-bril aan als je die nog niet had. Zoek het uit.
 • Warhammer: Vermintide 2 ziet zijn eerste uitbreiding voor consoles tegemoet. Komende december kunnen we aan de slag met Winds of Magic. Iets wat je op pc al lang had kunnen spelen, 't is maar dat je het weet.
 • Ik vind het leuk om games fysiek in mijn bezit te hebben. Gewoon voor de heb. Morgen komt Overwatch uit voor de Switch en weet je wat je krijgt als je die game fysiek aanschaft? Een fucking downloadcode! Niks geen disc, cartridge of floppy. Gewoon een paar cijfers en letters op een briefje. Ben je mal ofzo?
 • Mocht het je ook maar een kut interesseren, Double Trouble is een uitbreiding voor Wargroove en deze zit momenteel in de laatste testfase.
 • The Coalition is he-le-maal klaar met quitters. Je weet wel, van die trieste figuren die vluchten als ze inzien dat ze het niet kunnen winnen. Doe je dat bij Gears 5, dan loop je het risico op een ban. Je bent gewaarschuwd. Hé fuck, ik kan niet meer online met Gears.
 • Starbreeze Studios staat op het randje van de afgrond, maar weet ons wel even te melden dat in 2023 Payday 3 verschijnt. Mochten ze dan überhaupt nog bestaan, natuurlijk.
 • Microsoft komt met een chatfilter die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Mooi. Ik zit godverdomme niet te wachten op al die klootzakken die scheldend mijn inbox vol spammen met allemaal doodwensen en bedreigingen. Ik ben veel te netjes opgevoed, dus zoals je waarschijnlijk al had verwacht gaat dat filtertje bij mij op maximaal.
 • Axl Low komt naar Guilty Gears. Dus.
 • Henry Cavill heeft gezegd dat hij al ademde en leefde voor The Witcher voordat hij gecast werd voor de serie. Bah, wat een slijmjurk. Dat geloof je toch zeker niet?
 • Om al die tere Fortnite-zieltjes gerust te stellen hebben Nintendo en Sony zelfs een speciale customer support-pagina in het leven geroepen om ze te vertellen dat de game niet werkt. Lees dit nieuwtje maar even twee of drie keer na en laat het op je inwerken.
 • Er zijn mensen die niet vies zijn van het kijken naar een potje worstelen, toch Gerrit Hiemstra? Maar er zijn ongetwijfeld ook mensen die graag potjes zien worstelen. Voor die laatste categorie heb ik wat WWE2K20-gameplay gevonden.

BAM! Ik ben weer terug. Ja, ik heb vandaag ook voor het eerst na mijn welverdiende vakantie weer gewerkt en ja het was kut. Ik ben weer toe aan vakantie, maar dat zit er voorlopig nog niet in. Dan is het wel fijn om je even af te kunnen reageren. Dus bij deze. Hopelijk heb je er smakelijk om kunnen lachen en anders maar niet. Jammer voor je. Dat ik terug ben betekent natuurlijk ook weer de wederopstanding van Hip Hop Monday en welk nummer kan het anders zijn dan welke hieronder staat, want guess who's back?

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?