Nachtbrakers: 14/07 met Red Dead Online, Smite en Mario Bros.

Geplaatst:
Aangepast: 15 juli 2020 09:33

Dag lieve vrinden van de Nachtbrakers, het is weer dinsdagnacht. Dat betekent dat ik, je favoriete redacteur van Gameliner, je weer mag amusseren met wat nieuwtjes op de late nacht. Terwijl jij een kopje thee voor jezelf inschenkt en die Netflex-serie waar ja al zo lamlendig van werd uitzet voor vandaag, presenteer ik jou nog een paar heugelijke nieuwsfeitjes waardoor jij up-to-date aan je woensdag kunt beginnen. Daar gaan we!

onbekend

  • Spelers van Red Dead Online zijn niet te spreken over de hoeveelheid updates die de game ontvangt. Ter protest hebben spelers zich verenigd en hebben zij zich verkleed als een clown, om zo een gezamenlijke boodschap van onvrede over te brengen naar de ontwikkelaars. Bijzonder!
  • Google Stadia krijgt er twee nieuwe exclusieve ontwikkelaars bij; Supermassive Games en Harmonix. Supermassive zou je moeten kennen van Until Dawn en Harmonix van Guitar Hero. Persoonlijk denk ik niet dat zij Stadia nog kunnen redden.
  • Speel je Smite en hou je toevallig ook van Avatar The Last Airbender? Dan heb ik goed nieuws voor je. Er zij namelijk Avatar The Last Airbender-skins toegevoegd aan de 3D MOBA-game. Nope, geen mods! Deze shit is legit!
  • Skatelegende Tony Hawk heeft weer eens van zich laten horen. Hawk heeft gezegd dat hij Pro Skater 3 en 4 weer tot leven wil wekken en dat hij 'werkt aan een nieuwe richting' voor de serie. Spannend?
  • Wellicht wist je het al, maar de Amerikaanse president Donald Trump beschikt over een eigen Twitch-kanaal. Vanaf vandaag is zijn kanaal weer bereikbaar. Twee weken eerder werd het kanaal tijdelijk op non-actief gesteld door Twitch zelf, wegens het breken van de richtlijnen van de streamingdienst met betrekking tot haatspraak.
  • In de nog altijd populaire Battle Royale-game Apex Legends is het nieuwe personage 'Ash' geteased aan het publiek, gepaard met een nieuwe map. Spannend!
  • Nintendo brengt een bijzondere LEGO Mario-NES op de markt. De console lijkt echt van logo opgebouwd te zijn. Vanaf 1 augustus is het apparaat te koop. Of het naar Nederland komt... dat weet ik niet.
  • Pokémon-liefhebber? Van de serie bedoel ik! De eerste aflevering van Pokemon Journey staat nu beschikbaar op YouTube en Pokémon TV. Daarmee is het drieëntwintigste seizoen van de Pokémon-serie een feit!
  • Een YouTuber genaamd Super Louius 64 is aan de slag gegaan met Super Mario 64 en deed dit op een wel heel bijzonder manier. Hij speelde de game namelijk met alleen motion control, in de vorm van een trampoline. Check hieronder hoe hem dat afging:

Dat was de Nachtbraker voor deze nacht; hopelijk heb je ervan genoten! Volgende week sta ik weer voor je klaar met een nieuwe dinsdagbraker. Hup, naar bed toe. Morgen moet je weer fris en fruitig zijn voor de dingen die je moet doen. Uiteraard mag je deze website pas weg klikken als je de plaat, waar ik vandaag mee afsluit, he-le-maal hebt afgeluisterd. Geniet ervan en tot volgende week!

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord