Nachtbrakers: 13/7 met LEGO, Metal Gear Solid en een zwarte PS5

Geplaatst: 14 juli 2020 00:00
Aangepast: 14 juli 2020 00:40

Hey allemaal! Het is weer maandag en dat betekent tijd voor een nieuwe Nachtbraker. Gisteren vond Ubisoft Forward plaats en hebben we nieuwe gameplaybeelden kunnen zien van Watch Dogs: Legion, weten we dat de AI teamgenoten terugkeren in Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint, is Hyper Scape vanaf gisteren in open bèta gegaan en weten we eindelijk wanneer Assassin's Creed Valhalla wordt uitgebracht. Is er iets wat jullie gemist hebben tijdens het live-evenement? In de aankomende Rondvraag lees je onze meningen hierover. In de tussentijd heb ik nog meer leuke nieuwtjes voor jullie, dus lees gezellig mee!

onbekend

  • De free-to-play brawler Ninjala, van de Nintendo Switch, heeft drie miljoen downloads bereikt. En dat terwijl de game nog maar drie weken geleden is uitgebracht. Om dit te vieren krijgen alle spelers 100 gratis Jala, de in-game valuta van Ninjala. Je hebt tot 26 augustus de tijd om dit te claimen, dus wees op tijd en je hebt er een leuke weapon skin bij voor niets.
  • Over brawlers gesproken.. Brawhalla is binnenkort te spelen op Android- en iOS-apparaten. Brawhalla is al een tijd beschikbaar voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Brawhalla op mobiele apparaten gaat crossplay ondersteunen met alle genoemde platformen. Daarnaast kun je je alvast registreren voor de game via de officiële website waarbij je een gratis skin krijgt wanneer de game uitkomt.
  • LEGO heeft al eerder een succesvolle samenwerking gehad met Nintendo voor de LEGO Super Mario-sets. Zij gaan nu opnieuw samenwerken aan iets heel bijzonders. De iconische Nintendo Entertainment System komt weer terug, maar dan als een LEGO-set.
  • Hoewel Ubisoft op dit moment lekker bezig is, zijn er ook wat minder leukere dingen aan de gang. Zo hebben er drie topmensen van het bedrijf ontslag genomen vanwege aantijgingen jegens wangedrag en seksuele intimidatie. Het gaat om de chief creative officer Serge Hascoët, directeur Yannis Mallat van Ubisoft's Canadese studio's en het hoofd van de HR-afdeling Cécile Cornet.
  • De Japanse outlet Dime kreeg de kans om met Pokémon Unite producer Masaaki Hoshino te spreken. Pokémon Unite is onlangs aangekondigd voor de Nintendo Switch en mobiele apparaten. We weten helaas niet wanneer de game uitkomt, maar er zijn wel andere details vrijgegeven. Zo weten we dat het geen MOBA-game wordt, maar een strategisch team battle game. Ook zou de game toegankelijk moeten zijn voor jong en oud, en voor de nieuwe Pokémon-fans.
  • Met de bekendmaking van de releasedatum voor Assassin's Creed Valhalla, hebben we iets om naar uit te kijken. Sommige fans kunnen niet wachten en zijn creatief bezig geweest. Zo is er een fan die de in-game trailer van Assassin's Creed Valhalla heeft nagemaakt in Red Dead Redemption 2.
  • Morgen kan Death Stranding eindelijk op de pc gespeeld worden. Kan je er niet op wachten, dan kun je alvast de game pre-loaden via Steam. Daarmee kun je meteen aan de slag gaan wanneer het gelanceerd wordt. Kijk wel even of je pc het aan kan, want je hebt er zeker een goede videokaart voor nodig.
  • Er is een geanimeerde serie onderweg van Metal Gear Solid. Om het nog leuker te maken, werkt de originele cast van de game mee aan dit project. The one and only David Hayter keert daarmee weer terug als Snake.
  • Krijgen we dan toch nog een zwarte PlayStation 5?! Ik hoop van wel. Sony heeft een promotiefolder verspreid waarop een zwarte versie van de console is te zien. Ook is te zien dat LED-design niet blauw, maar rood is. De perfecte combinatie als je het mij vraagt!

Dit was alweer het einde van de Nachtbraker. Ik hoop jullie vermaakt te hebben met sappige nieuwtjes uit de gamewereld. Volgende week ben ik er weer en in de tussentijd hou ik jullie up-to-date met de gewoonlijke nieuwsartikelen. Adios amigos!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord