Nachtbrakers: 13/11 met X019, Shovel Knight en Sonic Mania

Geplaatst: 14 november 2019 00:00

Hey! Ho! Let's Go. Het is de avond voor X019 en deze Nachtbraker zit dan ook gevuld met heerlijke leaks en geruchten over wat er morgen allemaal gaat gebeuren. Maar daar houdt het niet op. Niet vanzelf. We kijken naar nog veel meer dan dat natuurlijk! Zo observeren we vandaag waar het nieuwe design van Sonic The Hedgehog vandaan is gekropen, krijgt Shovel Knight wat nieuwe content en zien we waar Wolfenstein: Youngblood tegenwoordig mee bezig is. Rare en Obsidian zijn ook betrokken, op een geheimzinnige manier. Benieuwd? Anders ik wel. Let's get started.

  • Rare en Obsidian worden kennelijk verwacht tijdens X019! Beide met een nieuwe IP!? Of dit nieuws daadwerkelijk lucht krijgt, weten we morgen!
  • Eindbaas Tyson Hesse, ken je hem nog? Hij was de animatie topman voor Sonic Mania en blijkt ook nog eens verantwoordelijk voor de geweldige redesign. Bedankt hé.
  • Wolfenstein: Youngblood heeft weer een update gekregen. Met de zeer originele titel van "update 1.0.7." wordt de game versterkt met nieuwe vijanden, een nieuwe modus en meer. Genoeg voor een terugkeer?
  • De ontwikkelaar van Prey, Human Head Studios, sluit zijn deuren. Maar wees gerust, hij opent ze gelijk weer als een nieuwe studio genaamd Roundhouse Studios. Gelukkig!
  • Shovel Knight krijgt zijn laatste twee DLC uitbreidingen voor de Treasure Trove! Speel als de King Knight of vecht erop los in de pvp ervaring in Showdown! Fysieke exemplaren voor de verzamelaar zijn ook beschikbaar. Allemaal vanaf 10 december.
  • Tijdens X019 zal er geen Xbox Scarlett tentoonstelling aanwezig zijn. Het event draait alleen maar om de games meent Aaron Greenberg, de chef van marketing voor Xbox games.
  • Age of Empires maakt een grote comeback. Natuurlijk hebben we de remake van deeltje twee die eraan komt en tijdens X019 wordt er misschien wel meer onthuld van het felbegeerde vierde deel!

Ja, het spijt me als je het niet zo hebt op de Xbox troep, maar dat was vandaag eenmalig. Beloofd. Of niet, want ja wie weet wat er nog meer gaat gebeuren in de toekomst hé. Ik hoop dat je ondanks dat toch genoten hebt van het stukkie van vanavond! Wat ik ook hoop is dat je morgenavond terugkeert, want dan ontleden we X019 compleet. Alle reveals, gameplay en releasedatum aankondigingen vind je hier terug. Maar goed, ik ga even een paar uurtjes slaap pakken voordat het zo ver is. Thanks again and stay tuned!

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord