Nachtbrakers: 13/09 Met Mario Kart tour, Goku en Apple Arcade

Hallo allemaal wat fijn dat je er bent! Het is weer vrijdag of eigenlijk zaterdag, maar het is in ieder geval weer tijd voor de Nachtbrakers! Ik moet dit weekend helaas aan het werk voor mijn opleiding, maar ik hoop dat jullie in ieder geval wel leuke plannen hebben voor het weekend. Voor vannacht heb ik weer een aantal leuke game nieuwtjes bij elkaar gezocht om jullie weekend te starten!

Nachtbrakers Jolien

  • Fans van de manga One Piece kunnen hun hart ophalen. In het nieuwe hoofdstuk van de populaire stripserie zitten niet een, niet twee, maar drie belangrijke momenten!
  • Stuntvrouw Oliva Jackson heeft de producers van de Resident Evil film aangeklaagd, omdat zij verwondingen op de set heeft opgelopen. Ze heeft door het ongeval onder andere haar linkerarm verloren en heeft ze zelfs een tijdje in coma gelegen... oef.
  • Nintendo heeft een nieuwe trailer geplaatst van Mario Kart Tour! In deze trailer zijn Toads te zien... heel, heel veel Toads. Kunnen ze met zo'n aantal echt niet prinses Peach beschermen tegen Bowser?
  • Het team achter de videogame Reigns heeft genoeg geld opgehaald voor hun bordspel, Reigns: the Council. Koning Keanu (Reeves) zit erin, dus ik ben al verkocht.
  • Had je al een ticket naar Amerika geboekt voor de bestorming van Area 51 in Naruto style? Dan moet ik je helaas teleurstellen. De organisator heeft het evenement afgeblazen. Dang it!
  • Nog één Pokémon nieuwtje en dan stop ik. Pokémon Platinum bestaat vandaag elf jaar! Nu heb ik zin om mijn aan één draad hangende DS Lite op te starten en terug te keren naar de Sinnoh regio...
  • Het Amerikaanse YouTube kanaal, Game Theory, heeft een video geplaatst waarin Matpat onderzoek doet naar de verbanden tussen videogames en geweld. De titel van de video zegt het al, it's complicated...
  • Fans van Dragon Ball die hopen dat Goku naar Super Smash Bros. Ultimate komt... helaas. Ontwikkelaar Masahiro Sakurai heeft bekendgemaakt dat het niet gaat gebeuren. Goku is er in ieder geval niet blij mee.

Goku

  • Er is bekendgemaakt dat er bij de opening van Nintendo World in Japan twee attracties open zijn. Eentje met een Mario Kart thema en de andere met Yoshi!
  • De releasedatum voor serie van The Witcher is mogelijk gelekt. De Nederlandse Facebook en Twitter pagina van Netflix plaatste een post die 17 december aankondigde als de releasedatum voor de serie. De posts zijn ondertussen verwijderd. Is dit waar of was het gewoon een foutje van het social media team?

Dit was het weer voor deze laatste Nachtbrakers van de week. Maandag is Patrick er weer om de Nachtbrakers weer op te pakken met leuke (game)nieuwtjes. Nu is het weer tijd voor muziek! Deze week heb ik gekozen voor één van mijn favoriete bands... Bastille! Naar deze Britse band kan ik uren luisteren, maar voor jullie heb ik dit nummer uitgekozen. Fijn weekend allemaal en tot volgende week!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?