Nachtbrakers: 12/12 met Rick & Morty, The Game Awards en Pornhub

Gegroet, lieve lezer! Je favoriete redacteur is weer terug met vandaag maar liefst twaalf hele nieuwtjes. Zo heb ik goed nieuws voor Rick & Morty-fans, maar krijgen we ook een aantal cadeautjes die met The Game Awards te maken hebben. Tot slot komt natuurlijk het jaaroverzicht van Pornhub ook even voorbij. Zit je er al klaar voor?

Nachtbrakers Claudia

 • Als jij een groot Rick & Morty-fan bent, dan heb ik goed nieuws voor je. Het vierde seizoen van de serie is vanaf 22 december namelijk te zien op Netflix. Wubba lubba dub dub!
 • Populaire YouTubers en streamers hebben vaak het probleem dat andere kanalen hun content jatten om zo veel views en volgers te krijgen. World of Warcraft YouTuber Asmongold heeft hier ook veel last van gehad. In plaats van deze parasieten aan te pakken, heeft de YouTuber er echter voor gekozen om een speciaal kanaal te starten samen met de mensen die zijn content altijd heruploaden. Wat een held.
 • Heb jij ook al zo'n zin in de Netflix-serie The Witcher? Netflix heeft onlangs de laatste trailer van de serie uitgebracht en als dit je niet hyped maakt, dan weet ik het ook niet meer.
 • We weten inmiddels al dat Resident Evil Resistance er begin volgend jaar aankomt. Capcom heeft nu het eerste speelbare personage van de game met ons gedeeld. Zijn naam? Martin Sandwich.
 • Als je ook zo'n groot fan bent van Keanu Reeves, dan heb ik goed en slecht nieuws voor je. The Matrix 4 is namelijk op 21 mei 2021 te zien in de bioscopen. Het slechte nieuws? Op die datum komt ook John Wick 4 uit.
 • Als je graag in teamverband games speelt, dan kan dat vanaf nu in Tetris 99. De nieuwste update voegt namelijk de Team Battle-modus toe, waarbij je in teams tegen andere Tetrissers (is dat een woord?) kunt strijden.
 • Over een paar uurtjes kunnen we gezellig samen naar The Game Awards gaan kijken. Om dit te vieren heeft Nintendo nu een aantal games met korting aangeboden in de eShop. Wat dacht je bijvoorbeeld van Cadence of Hyrule of Octopath Traveler met een lekkere korting?
 • Over The Game Awards gesproken, vannacht vindt ook The Game Festival plaats. Dit is geen fysiek festival, maar een 48-uur durende demo-extravaganza waarbij je zo'n dertien verschillende demo's van nog onuitgebrachte games kunt spelen op Steam. Zo kun je bijvoorbeeld alvast een kijkje nemen in de System Shock Remake en Devolver's maffe Carrion.
 • Volgens jaar kunnen we eindelijk het nieuwe ontwerp van Sonic the Hedgehog zien op het witte doek. SEGA en Paramount hebben nu bekendgemaakt dat er voor deze film ook speciale merchandise wordt uitgebracht. Hieronder vallen onder andere kleding, maar ook speciale knuffels die je kunt maken bij een Build a Bear-winkel. Ooooh, daar gaan mijn zuurverdiende centjes...

Sonic Movie

 • Vanochtend is de 11.30-update van Fortnite live gegaan en die heeft een aantal hele interessante dingen naar de game gebracht. Wat misschien wel het meest interessant is, is dat het spelers op de PlayStation 4 en Xbox One ook de mogelijkheid geeft om lokaal samen te spelen via split-screen. Cool, nu nog echte vrienden zoeken...
 • Een game waar je echter geen vrienden voor nodig hebt, is Half Life: Alyx. Valve heeft namelijk bekendgemaakt dat de game geen multiplayermodus krijgt. Een uitstekende game voor mij dus.
 • Pornhub heeft onlangs de statistieken van het afgelopen jaar onthuld. Hieruit blijkt dat Overwatch de game is waar we op de site het meest naar hebben gezocht. Hiermee is Fortnite naar de tweede plaats gezakt. En de derde en vierde positie dan? Die gaan dit jaar naar Pokemon en Minecraft...

Overwatch DVa

Nou, dat was het dan weer voor vandaag. Ik drink nog even gauw een biertje en dan is het tijd voor The Game Awards. Eens kijken welke games er dit jaar in de prijzen vallen en natuurlijk welke nieuwe games er allemaal onthuld worden. Voordat ik dat ga doen, krijg je natuurlijk nog even een liedje te horen. Zoals sommigen van jullie wellicht weten, is de band Death een van de grondleggers van het genre. Gezien mijn favoriete festival gisteren heeft aangekondigd dat het overblijfsel van deze band volgend jaar naar het festival komt, leek het me gepast om deze Death Metal Donderdag af te sluiten met een lekker Death-nummertje. G'nite! <3

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?