Nachtbrakers: 12/09 met Pokémon GO, Fallout 76 en Amnesia

En het is weer donderdag! Nog maar één nachtje slapen en dan is het weer weekend. Heb jij nog ruige plannen voor de komende twee vrije dagen? Je favoriete Gameliner-redacteur is dit weekend in ieder geval te vinden op een festival. Voordat het echter zover is, moeten we de laatste werkdag nog overleven. Om je dit vooruitzicht iets draaglijker te maken, heb ik deze Nachtbraker met zorgvuldig uitgekozen nieuwtjes voor je opgesteld. Hey! Ho! Let's Go!

Nachtbrakers Claudia

 • De Britse parlementscommissie wil lootboxes voor kinderen gaan verbieden. Blijkbaar vinden zij het niet cool dat kindjes gaan gokken met de creditcard van hun pappie.
 • De soundtrack van Cuphead staat momenteel op nummer 1 in de Billboard Jazz Charts. Er zijn dus gelukkig nog mensen die een goede smaak hebben.
 • Ken je de game Enter the Gungeon? Deze game krijgt een spin-off voor Apple Arcade die, geloof het of niet, Exit the Gungeon heet.
 • Hyper Light Drifter is een zeer vette indie-game. De ontwikkelaars hebben nu een Kickstarter opgezet om een Tabletop-RPG van de game te maken. Is dat niet ontzettend gaaf?
 • Paladins ondersteunt nu crossplay tussen pc, PlayStation 4 en Xbox One. Zie je, het kan dus wel gewoon!
 • Pokémon GO krijgt, als we Niantic mogen geloven, binnenkort Pokémon uit Generation 5. Ik kan dan eindelijk misschien een keer een Shaymin bemachtigen, omg.
 • Fallout 76 wordt weer eens in een kwaad daglicht gezet. Ditmaal gaat het om een in-game koelkast die je voor 7 euro kunt kopen. Spelers zijn hier niet blij mee, want er werd beloofd dat je alleen cosmetische items kunt kopen met echt geld. Foei, Bethesda!
 • Steam heeft een nieuwe update gekregen die ervoor moet zorgen dat je geen complete kutgames meer aangeraden krijgt die verder totaal niets te maken hebben met jouw smaak in games. Niet dat je Steam nodig hebt om je nieuwe games aan te raden; je hebt toch al een overvolle bibliotheek vol met games die je toch nooit speelt.
 • Als je altijd al had willen weten hoe het is om vrachtwagenchauffeur te zijn, dan kun je binnenkort Truck Driver gaan spelen. De game heeft er zelfs wat RPG-elementen in zitten!
 • Sea of Thieves heeft onlangs een nieuwe update gekregen die dieren aan de game toevoegt. Blijkbaar kun je deze dieren in-game laten kotsen en uit een kanon afschieten. Ohh PETA, where art thou?
 • Het is nog niet bepaald Halloween, maar Amnesia: Collection is vanaf nu digitaal verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Mocht je dus zin hebben in een hartverzakking, kun je deze nu dus ook in de trein, in bed, of op het toilet krijgen!

Zo, dat was 'm dan weer voor deze donderdagnacht. Ter afsluiting wil ik je nog even een extra nieuwtje meegeven. Dit nieuwtje heeft echter vrij weinig met games te maken, maar is wel een nieuwtje uit de muziekindustrie. David Hasselhoff, je weet wel, die guy van Knight Rider en Baywatch, heeft deze week namelijk de eerste single van zijn nieuwe album uitgebracht. Nee, ik wist ook niet dat The Hoff muziek maakte, maar toch is het zo. Deze eerste single van zijn nieuwe album heet Open Your Eyes en is een cover van een nummer uit de jaren '80 van The Lords of the New Church. Goed, het is misschien niet helemaal mijn muziek, maar omdat het David Hasselhoff is en het natuurlijk altijd een goed idee is om nummers met een politieke boodschap te delen, wil ik je deze videoclip toch zeker niet onthouden. Enjoy, I guess?

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?