Nachtbrakers: 12/08 met Mario Kart Tour, Capcom en Animal Crossing

Dag lieve vrinden van de Nachtbrakers. Wellicht is het een verrassing voor je dat je mij vandaag treft, in plaats van onze Eilish. Terwijl ik dit artikel aan het schrijven ben, stroomt er zweet uit poriën waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. De temperatuur in mijn kamertje ligt momenteel op 28 graden en daarmee belooft het een zeer pittig nachtje te worden. Dat mag de Nachtbrakers-pret voor jou natuurlijk niet drukken; ook op deze tropische woensdagnacht staat er weer een leuke Nachtbraker voor je klaar. Ready? Let's go!

Nachtbraker Delano

  • Altijd al je bed willen verplaatsen in Stardew Valley? Binnenkort is het mogelijk, want vanaf patch 1.5 kun je het bed eindelijk verschuiven. Dat werd tijd.
  • Mario Kart Tour-fan? Dan heb ik goed nieuws voor je, want de game krijgt een nieuw boss, afkomstig uit Super Mario 64. En dit allemaal ter ere van een nieuw evenement in de mobiele racegame.
  • Ben je een Steam-gebruiker en baal je ervan dat de game Control niet beschikbaar is op het platform? Goed nieuws, want de game komt met beide uitbreidingen naar de populaire digitale winkel! Vet.
  • Capcom is helemaal lijp geworden. De gameproducent heeft te kennen gegeven misschien zeventig euro te willen vragen voor next gen-games. Als zij iedere game net zo uitgebreid kunnen maken als Red Dead Redemption 2, dan wil ik het wellicht overwegen. Take-Two Interactive gaat dit overigens sowieso al doen.
  • Ben je een Call of Duty: Warzone-nerd? Dan is het wellicht interessant voor je om tot en met 19 augustus lekker Call of Duty: Warzone-streams te kijken op Twitch. Je kunt er namelijk ingame-rewards mee verdienen.

CoD Warzone01

  • Ben je boomer genoeg om bekend te zijn met de game Quake? Het tweede deel is momenteel gratis te downloaden via de Bethesda-launcher. Vanaf volgende week kun je ook het derde deel gratis downloaden.
  • Final Fantasy 14 Moonfire-Faire-nerds hebben weer nieuwe evenementen om uit te spelen. Op de PlayStation 4 en pc is het startsignaal voor het nieuwe evenement al gegeven.
  • En dan alweer het laatste Nachtbraker-nieuwtje voor deze tropische nacht. Iemand heeft de intro van het nog altijd populaire televisieprogramma The Simpsons nagebootst in Animal Crossing: New Horizons. Dat levert de volgende beelden op:

Ja lieve vrinden, dat was alweer de Nachtbraker van de woensdagnacht. Terwijl de waterkoeler en de ventilator op volle toeren staan te draaien, duik ik mijn bed in. Mocht je trouwens slecht slapen door de hitte, dan heb ik dé gouden tip voor je, die jou gaat helpen bij het terugvinden van je slaap. Vul een anderhalve liter fles met water en stop die in de vriezer. Haal diezelfde fles een uur later uit de vriezer en wikkel het in een handdoek. Vervolgens leg je de handdoek, met daarin de fles gewikkeld, naast je in bed. De temperatuur in je bed zal, doordat je dit doet, met enkele graden dalen. Je zult verstelt staan van het resultaat en je mag me later bedanken. Ik wens je een koele nacht toe!

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?