Nachtbrakers: 12/02 met Project xCloud, Monster Hunter en Need for Speed

Het is weer zo ver mensen. Het is tijd voor je meest favoriete moment van de dag. De Nachtbraker is weer aangekomen en wat hebben we er toch zin in. Nou ja, jullie misschien. Nee grappie, ik loop maar te kloten. Ik heb er vandaag eigenlijk ook wel zin in en ik heb nog eens voldoende tijd ook. Ja, ik weet het. Wat een feest. Anyway, vandaag gaan we eens kijken wat er met die Prince of Persia IP aan de hand is, komen er twee nieuwe monsters in Monster Hunter je helemaal kapot stampen en keren er wat bekende gezichten terug in gameland. Ook wat interessante ontwikkelingen over de stream service van Microsoft genaamd xCloud. Ben je al nieuwsgierig? Let's get started.

Nachtbrakers Bram

  • De ontwikkeling van de toekomstige Need for Speed games wordt weer overgenomen door de old school bazen bij Criterion. Zij maakten de oudere delen in de raceserie en zijn nu terug om de boel eens goed op stelten te zetten. Nice.
  • Heb je ooit wel eens een piraat gemaakt op Sea of Thieves en bij jezelf gedacht; Ja kut, hij is fucking lelijk? Dan heb ik uitstekend nieuws voor je, want door middel van de nieuwe update kun je straks je piraat compleet rebooten. Lekker hoor.
  • Raging Brachydios en Furious Rajang. Nee bedankt, ik wil leven. Deze twee monsters komen allebei met hun explosieve karakters naar Monster Hunter World: Iceborne. Bereid je voor op heel veel pijn.
  • Project xCloud is begonnen aan het testen van streamen op iOS apparaten. Er zijn echter maar 10.000 gamers aan het spelen op het moment. Volgens bepaalde bronnen loopt het nog niet allemaal even lekker, maar wat verwacht je met die troep van Apple.
  • Niet alleen de gasten van Apple zien potentie in xCloud. Samsung en Microsoft hebben samen aan tafel gezeten om eens wat heerlijke deals te maken. Naast de mobiele racegame Forza Street, laten ze weten dat ze dikke vrienden zijn. Oftewel, partnership.
  • Prince of Persia is terug. Soort van. Ubisoft is bezig met een VR Room die op meer dan 200 locaties beschikbaar wordt gemaakt. Voor de fans zal dit een gemixte kom met gevoelens zijn. Denk ik.

Prince of Persia VR

  • Hou je van jagen?? Hou je van simulatie?? Hou je van de ultieme mix hiervan??? Nou mooi, want Nacon heeft Hunting Simulator 2 aangekondingd. Joepie, digitale bambi scenario's aanmaken.
  • Activision is aanwezig op de E3 beursvloer dit jaar. Gelukkig maar, ik wil weten hoe die nieuwe Call of Duty gaat heten. Geoff Keighley heeft gezegd dat hij er niet bij is helaas. We gaan hem missen, maar zien hem gelukkig op genoeg andere evenementen terug.
  • Netflix heeft uiteraard een heleboel geweldige series in huis. Eentje die ik nog altijd echt moet zien is Altered Carbon. Seizoen twee is echter dichtbij, dus misschien moet ik maar eens gaan beginnen.

Dat was hem weer voor vandaag! Het meeste nieuws hadden we jullie al voorgeschoteld vandaag, dus hopelijk heb je genoeg te lezen gehad. Ik ga nog even genieten van die paar laatste vrije momenten die ik heb, voordat de volgende dag al weer aangebroken is en ik mezelf weer op de werkvloer zie staan. Ugh. Maar goed, bijna weekend. Niet dat ik vrij ben, maar whatever. Wij zijn echter deze week ook nog lang niet klaar bij Gameliner. Check vooral terug voor de beste content in gameland. Voor nu wens ik jullie een goede nacht toe.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?