Nachtbrakers: 11/6 met The Dark Pictures Anthology: Little Hope en Xbox Game Pass

Geplaatst:

Zo, het is weer donderdag en dus weer tijd voor een Nachtbraker van je favoriete redacteur. Natuurlijk staat vandaag helemaal in het teken van de PlayStation 5 en de verschillende andere game-aankondigingen die daarbij horen, maar er is ook nog genoeg ander interessant nieuws uit de game-industrie en daarbuiten. Lees dus gauw verder!

onbekend

  • De Black Lives Matter-beweging heeft nog steeds flink wat voeten in de aarde. Verschillende game-ontwikkelaars en uitgevers hebben racisme in hun games al aangepakt, maar nu slaat het ook over naar trading card games. Wizards of the Coast heeft namelijk zeven racistische Magic-kaarten gebanned. Het gaat hier om Invoke Prejudice, Cleanse, Stone-Throwing Devils, Pradesh Gypsies, Jihad, Imprison en Crusade. Als je deze kaarten dus in je deck gebruikt, dan ben je fucked.
  • Er zit een nieuwe grenade launcher in Destiny 2. Blijkbaar is deze zo pittig OP dat je er bosses mee kunt one-shotten. Lekker gebalanceerd.
  • Voor de Transformers-fans onder ons: Transformers: Battlegrounds verschijnt 23 oktober voor de pc en consoles. Niet dat mij dat wat boeit, maar jou misschien wel.
  • Ok, er is dus een nieuwe Netflix-serie die The Last Days of American Crime heet en deze serie heeft een prachtige score van 0% gescoord op Rotten Tomatoes. Misschien ligt het aan mij, maar ik wil hierdoor deze serie juist gaan kijken.
  • Goed nieuws voor eenieder die denkt dat Google Stadia een goed idee is. De dienst is nu via de app op elk Android-toestel te gebruiken. Helaas ben ik een iOS-gebruiker en helaas vind ik Stadia kut.
  • Je kent Maxis nog wel, die ontwikkelaar van de Sims-games? Die hadden blijkbaar lang geleden ooit een simulatiegame gemaakt waarbij je een eigen olieraffinaderij hebt. Deze game is echter nooit afgemaakt en is dus nergens meer te vinden. Er is nu echter een of andere nerd die nog ergens een kopie op een floppy heeft gevonden en nu online gezet heeft. Dus, retro-nerds, eat your heart out!
  • Japan is het land van de rare dingen en dus ook van de rare games. Op 20 augustus verschijnt er op de Nintendo Switch de typisch Japanse game Fight Crab. Ja, je leest het goed, het is een game waarbij je een krab speelt die het moet opnemen tegen allerlei andere dieren. Sugoi as fuck.
  • Microsoft heeft nu een wel hele toffe feature aangekondigd. Je kunt straks namelijk mods gebruiken voor je Xbox Game Pass voor pc-games om ze een beetje op te leuken. Kijk, Microsoft weet tenminste wat wij pc-gamers willen.

Nou, dat was het dan weer voor de Nachtbraker van vandaag. Nu duik ik gauw mijn nest in, want na twee nachten achter elkaar doorhalen om streams te kijken, ben ik toch wel een beetje opgebroken. Niet dat ik het heel erg vind, want het is natuurlijk heel gezellig om samen reveal streams te kijken, maar het is niet heel goed voor je. Voordat ik ga, laat ik je echter niet zomaar achter zonder duchtige deuntjes en zoals het op Death Metal Donderdag hoort, mag je nu gaan genieten van Arsis. G'nite! <3

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord