Nachtbrakers: 11/12 met Planet Zoo, Resident Evil 3 en Xbox Project Scarlett

Geplaatst:

Het was de nacht voor The Game Awards en ik dacht bij mijzelf: "Godverdomme, dat wordt weer veel tikken denk". En hoogstwaarschijnlijk heb ik gelijk en daar ben ik blij mee. Dus niet op de Jeff Goldblum manier. Je weet wel, zijn sarcastisch karakter in Jurassic Park, Ian Malcolm? Ik ben iets te veel bezig geweest met die franchise de laatste dagen, maar ik word er gelukkig van dus lekker zo houden toch. Anyway, wat gaan we vandaag dan bekijken? Nou we zien leaks rondom de nieuwe Xbox console, de kerstman die langsvliegt bij Planet Zoo en de gekste editie voor de remake van Resident Evil 3. Dat en nog veel meer in de allernieuwste Nachtbraker. Let's get started.

  • De specs van Xbox Project Scarlett zijn gelekt. Volgens de leak heeft de console het vermogen van 12 teraflops aan rekenkracht. Dus dat betekent dat het beest vier tot vijf keer zo krachtig is al de krachtigste console op dit moment, de Xbox One X.
  • Volgens Xbox topman Phil Spencer gaat Project Scarlett een naam dragen die net zoals haar voorgangers betekenis moet hebben. Xbox "Bram komt zijn kamer niet meer uit", zou dus best een goeie naam zijn denk ik.
  • Santa Claus is coming to Planet Zoo, maar de dikzak zelf niet zo te zien. Zijn rendieren wel als we deze teaser mogen geloven.
  • En niet alleen de ganzen komen eraan. Two Point Hospital wordt ook toegevoegd aan de service van Microsoft.
  • Rainbox Six heeft aankomend weekend een groot E-sport toernooi. De seizoen 4 offline finales vinden dan plaats. Altijd spannend!
  • Crash Team Racing Winter Festival Grand Prix gaat binnenkort van start. Lekkere kerst content brengt het mee.

Heyoo, dat was het dan voor vandaag. Kom vooral vrijdag terug, want dan hebben we alles van The Game Awards hier op de site behandeld. Ja zeker, nachtwerk wordt het voor ons om jullie zo snel mogelijk de beste nieuwtjes te gunnen. Graag gedaan, ik doe het met plezier. En dat meen ik echt! Nu nog even een hidden gem van een soundtrack aan pleuren. Zo hidden, deze game krijgt zelfs tijdens The Game Awards niet de aandacht die het verdient. Ik schud mijn hoofd, maar aan het einde van de dag, who cares. Speel wat je zelf leuk vindt zou ik zeggen en de awards? Die zijn bijzaak. Bedankt voor jullie aandacht en tot over een paar dagen weer!

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord