Nachtbrakers: 11/12 met Planet Zoo, Resident Evil 3 en Xbox Project Scarlett

Het was de nacht voor The Game Awards en ik dacht bij mijzelf: "Godverdomme, dat wordt weer veel tikken denk". En hoogstwaarschijnlijk heb ik gelijk en daar ben ik blij mee. Dus niet op de Jeff Goldblum manier. Je weet wel, zijn sarcastisch karakter in Jurassic Park, Ian Malcolm? Ik ben iets te veel bezig geweest met die franchise de laatste dagen, maar ik word er gelukkig van dus lekker zo houden toch. Anyway, wat gaan we vandaag dan bekijken? Nou we zien leaks rondom de nieuwe Xbox console, de kerstman die langsvliegt bij Planet Zoo en de gekste editie voor de remake van Resident Evil 3. Dat en nog veel meer in de allernieuwste Nachtbraker. Let's get started.

Nachtbrakers Bram

  • De specs van Xbox Project Scarlett zijn gelekt. Volgens de leak heeft de console het vermogen van 12 teraflops aan rekenkracht. Dus dat betekent dat het beest vier tot vijf keer zo krachtig is al de krachtigste console op dit moment, de Xbox One X.
  • Volgens Xbox topman Phil Spencer gaat Project Scarlett een naam dragen die net zoals haar voorgangers betekenis moet hebben. Xbox "Bram komt zijn kamer niet meer uit", zou dus best een goeie naam zijn denk ik.
  • Santa Claus is coming to Planet Zoo, maar de dikzak zelf niet zo te zien. Zijn rendieren wel als we deze teaser mogen geloven.
  • En niet alleen de ganzen komen eraan. Two Point Hospital wordt ook toegevoegd aan de service van Microsoft.

Resident Evil 3 Collectors Edition

  • Rainbox Six heeft aankomend weekend een groot E-sport toernooi. De seizoen 4 offline finales vinden dan plaats. Altijd spannend!
  • Crash Team Racing Winter Festival Grand Prix gaat binnenkort van start. Lekkere kerst content brengt het mee.

Heyoo, dat was het dan voor vandaag. Kom vooral vrijdag terug, want dan hebben we alles van The Game Awards hier op de site behandeld. Ja zeker, nachtwerk wordt het voor ons om jullie zo snel mogelijk de beste nieuwtjes te gunnen. Graag gedaan, ik doe het met plezier. En dat meen ik echt! Nu nog even een hidden gem van een soundtrack aan pleuren. Zo hidden, deze game krijgt zelfs tijdens The Game Awards niet de aandacht die het verdient. Ik schud mijn hoofd, maar aan het einde van de dag, who cares. Speel wat je zelf leuk vindt zou ik zeggen en de awards? Die zijn bijzaak. Bedankt voor jullie aandacht en tot over een paar dagen weer!

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?