Nachtbrakers: 11/10 Met Untitled Goose Game, South Park en Pokémon Sword en Shield

Het is weer vrijdag en dat betekent dat de werkweek officieel voorbij is. Je kan je verantwoordelijkheden van je werk of studie voor twee dagen even vergeten en doen wat je wil! Er zijn deze week weer genoeg games uitgekomen waar je in het weekend eventueel mee kan starten. Ga je bijvoorbeeld je artistieke kant ontdekken in Concrete Genie of ga je een boerderij starten met een blauwe robotkat in Doraemon: Story of Seasons? Voor vanavond heb ik in ieder geval weer een aantal nieuwtjes voor jullie op een rijtje gezet!

Nachtbrakers Jolien

 • Over Doraemon: Story of Seasons gesproken. Met de release van de game is er ook een uur lange demo uitgekomen die je kan uitproberen als je nog twijfelt of je de game wilt aanschaffen of niet!
 • Na Brian Kibler heeft ook Nathan Zamora aangekondigd te stoppen als caster voor Hearthstone. Dit na de schorsing van professionele gamer Blitzchung eerder deze week. Het gaat lekker bij Blizzard, maar niet heus.
 • Een fan van de game Untitled Goose Game heeft een video gemaakt, waarin hij de mogelijkheden voor een customization optie voor de gans laat zien. Waarom zit dit nog niet in de game?!
 • Fans van Mortal Kombat opgelet. Funko heeft vier vinyl figuren van de populaire fighting game aangekondigd. Het gaat om figuren van Raiden, Sub-Zero, Scorpio en Liu Kang!
 • Jared Leto, de acteur die de rol van de Joker vertolkte in Suicide Squad is volgens geruchten niet blij met de nieuwe Joker film. Hij kan er volgens de pers niet tegen dat Joaquin Phoenix's versie van de Batman villain beter wordt ontvangen.
 • Game Informer heeft in video op hun YouTube kanaal geplaatst met een kijkje achter de schermen bij Pokémon Sword en Shield. In de video verteld art director James Turner waar de inspiratie voor de Galar regio vandaan komt.
 • De langverwachte Breaking Bad film, El Camino, is vandaag op Netflix verschenen! Ik ben één van die losers die Breaking Bad nog steeds niet gezien heeft...
 • Nog een Netflix nieuwtje! Gaten Matarazzo bekend van zijn rol als Dustin in Stranger Things heeft een eigen show gekregen. Het is een prank show waar hij niets vermoedende mensen in de maling neemt.
 • Dj Zedd mag vanaf vandaag China niet meer in, de reden? Hij likete een tweet van de animatie serie South Park over Chinese censuur. Yikes...
 • Een aantal arme Pokémon Go spelers op het Griekse eiland Salamina zitten al zeven maanden zonder een enkele spawn. Waar het eiland eerst overspoeld werd met verschillende soorten water Pokémon is er nu niks meer te vinden.
 • Was je ook zo'n fan van het filmdesign van Sonic? In Amerika kunnen ouders voor hun kinderen een kostuum van dit gedrocht kopen voor Halloween...
 • Er is een nieuwe trailer verschenen voor de Pixar film Onward. Om eerlijk te zien is het plot van de film niet wat ik verwacht had toen ik de eerste trailer zag...

Dit was het alweer voor de Nachtbrakers deze week! Het gaat in ieder geval lekker in China. Nadat Blizzard een professionele gamer strafte, vanwege het uiten van zijn mening over de Hongkong protesten, hebben ze nu een dj verbannen uit hun land, omdat hij een tweet van een satirische cartoon likete. Ik ben benieuwd wat er nog er nog meer voor censuur gaat plaatsvinden! Nu is het tijd om weekend te vieren en daar hoort natuurlijk muziek bij. Deze week heb ik gekozen voor Aiyo Sun Goes Down! Fijn weekend iedereen en tot volgende week!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?