Check hier alle Gameliner AwardsGameliner Awards 2019-content

Nachtbrakers: 11/09 met Void Bastards, Apex Legends en NBA 2k20

Jezus Christus, is het weer zo ver? Staat Gameliner nooit een keer stil? Krijgen we ooit gewoon een keer een rustige doordeweekse avond? Vast wel, maar niet vandaag. Weer genoeg om over te schrijven en daarom ben je hier natuurlijk. Om te kijken welke onzinnige nieuwtjes je kan verwerken voordat je in slaap pleurt en morgenochtend weer met halve zin op te staan. Maar wat staat er ons vanavond te wachten? Bereid je voor op nieuwe content voor Void Bastards, gratis troep voor Sea of Thieves en holy shit krijgt NBA 2k20 er van langs van het volk. Let's get started.

Nachtbrakers Bram

 • Howdy. Red Dead Online: Frontier Pursuits is vanaf vandaag beschikbaar. Geef mij maar wat nieuwe singleplayer DLC. Wat ik niet over zou hebben voor Undead Nightmare 2! Hopelijk komt Micah niet terug tot leven.
 • Drie keer raden wie compleet de grond ingetrapt wordt? Juist, NBA 2k20. De game heeft op dit moment een Metacritic score van 0.8! Het is veilig om te stellen dat de mensen echt klaar zijn met microtransactions die je ervaring verzieken. Volgens Rudy is de game zelf niet eens zo slecht.
 • Void Bastards heeft hier nooit genoeg aandacht gehad! Wat een onzin zeg, want als je het mij vraagt is het een geweldige game. Maar goed, punt is er komt nieuwe DLC. Eindelijk kan ik mijn gevangen weer op zelfmoordmissies sturen met moreel onjuiste redenen!

Void Bastards DLC

 • Ooit gehoord van de YouTube-sensatie Kwebbelkop? Hij geeft een boek uit genaamd "Never fake the fun". Aangezien ik hersencellen verlies bij het aanschouwen van zijn content stel ik deze even uit als je het niet erg vindt.
 • De oude rivaal van FIFA werd gisteren uitgebracht, maar dat ging niet zonder problemen. Wat er misging bij eFootball Pro Evolution Soccer 2020, is dat er een aantal grote spelers nog bij de verkeerde clubs zaten. Zo zat Eden Hazard nog bij Chelsea en Aron Ramsey bij zijn oude vlam Arsenal, om zo maar een paar te noemen.
 • Apex Legends krijgt twee fysieke edities. De ene focust zich op de medic Lifeline en de andere op mijn main man Bloodhound. Een aantrekkelijke deal om mijn collectie nog verder uit te breiden, al speel ik de game niet eens zo veel meer.

 • Kun je niet genoeg krijgen van Cyberpunk 2077? Ga dan maar snel naar hun YouTube kanaal als je een kijkje wilt nemen achter de schermen. Ik kan niet wachten om meer Keanu Reeves te zien, want hij is nou eenmaal geweldig.
 • Borderlands 3 en DOOM. Doomslayer zijn shotgun in de handen van de Vault Hunters. Meer metal dan dit wordt het niet. Zeker niet wanneer de boomstick een geluidseffect heeft die precies lijkt op de geweldige tracks van Mick Gordon.
 • De maandelijkse update voor Sea of Thieves is hier. Dus pak je schip en ga meer troep plunderen.

 • Nintendo slaat weer toe. Dit keer is de eigenaar van de site RomUniverse het slachtoffer. Hij zal zich moeten verdedigen tegen de hordes aan bloeddorstige advocaten van de Japanse gamegigant. Ik wens hem veel sterkte toe.
 • Gears 5 heeft een geniale receptie gehad, maar Gears POP! heeft het wat lastiger. De game werd vooral geplaagd met inlogproblemen, de ontwikkelaars zijn wel hard aan het werk om die issues te verhelpen.
 • Ik zei laatst toch dat dinosaurussen alles beter maken? Nou binnenkort komt er een nieuwe Jurassic World film. Zij snappen het dus. Deze mini-film is te zien op het FX kanaal op 15 september.

Jurassic World BaBR

Ben je er nog? Waarom zou ik niet weten, maar bedankt hé! Ik hoop dat deze geweldige nieuwtjes je de motivatie gegeven hebben om je week stijlvol af te sluiten. Ik weet in ieder geval waar ik naar uit kijk. Nee niet mijn bed, nog niet tenminste. Vrijdag komt Borderlands 3 uit en mijn god heb ik daar lang op moeten wachten. Dat wordt een weekend vol met looten, shooten en shlooten mijn vrienden. Ik kan mijn geluk niet op. Met dit heerlijke nummer, die ik trouwens ontdekt heb tijdens de introductie van Borderlands 2, ga ik jullie verlaten. Tot volgende week, stay safe en geniet ervan. Houdoe.

Over auteur Bram Noteboom

Bram NoteboomOns Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?