Nachtbrakers: 10/8 met Death Stranding en Half-Life: Alyx

Pfoee wat is het toch snikheet. Vorige week was ik nog lovend over het weer, maar nu vind ik dat het wel weer mag afkoelen na deze hittegolf. Hoewel ik prachtige stranddagen heb gehad, is het niet te doen in huis. Daar zit ik dan.. zwetend met mijn derde ijsje van vandaag deze Nachtbraker te schrijven. Gelukkig vind ik het zoeken naar sappige nieuwtjes wel een leuke bezigheid. Zijn jullie er klaar voor? Daar gaan we dan.

Nachtbraker Celine

  • Er komt een Engelse vertaling van de Japanse Death Stranding-roman. De roman bestaat uit drie delen, waarvan het eerste deel wordt uitgebracht op 3 november. Staat in mijn agenda genoteerd!
  • Goed nieuws voor de FIFA-spelers! Fitness- en training items worden verwijderd uit FIFA 21. Dit liet EA Sports weten via een nieuwe trailer van FIFA 21. Er werd al langere tijd geklaagd over het verplicht gebruiken van fitness items. De training items werden gewoonweg niet gebruikt, maar namen wel plek in beslag in card packs.
  • Krijg je niet genoeg van het Alan Wake- en Control-universum? Binnenkort kun je terugkeren in een nieuwe Remedy-game die zich afspeelt in hetzelfde universum. Meer details heb ik helaas niet voor je, maar over een paar weken kun je wel alvast beginnen met AWE, de nieuwe uitbreiding van Control.
  • Is dit een droom of een nachtmerrie? Via Amazon kun je nu beeldjes kopen van een gemuteerde Pikachu. Een samenwerking van Alien en Pokémon is wat je hieronder ziet. Het beeldje bedraagt 21 dollar.

Alien Pikachu

  • De Los Santos Summer Special is vanaf morgen beschikbaar. Deze update voor GTA Online brengt nieuwe voertuigen met zich mee, zoals sportwagens en off-road voertuigen. Ook zijn er nieuwe locaties beschikbaar en ontvang je, indien je in-game dollars aan een Super Yacht hebt uitgegeven, coöperatieve missies die zich op het water afspelen.
  • Benieuwd naar de nieuwe Call of Duty? Let dan goed op tijdens het spelen van Call of Duty: Warzone. Deze week werden spelers onderbroken met het bericht 'Know Your History', dat vermoedelijk verwijst naar Call of Duty: Black Ops Cold War. Activision maakte al eerder bekend dat zij Warzone gebruikt om toekomstige games te promoten.
  • Digitaal les hebben is niet altijd even motiverend tijdens de coronacrisis. Docenten in Poznań, Polen hebben een nieuwe manier gevonden om les te geven via Half-Life: Alyx. Waarom ook niet in deze tijd?

Dit was weer de Nachtbraker van maandag. Tijd om op de bank te liggen en Nier: Automata te spelen (ja, ik weet het. Ik loop zwaar achter). Met welke game zoek jij de verkoeling op tijdens een hittegolf? Onze meningen hierover lees je in ieder geval in de aankomende Rondvraag. Stay tuned and good night!

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?