Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2019-content

Nachtbrakers: 10/10 met Resident Evil, Mortal Kombat 11 en Rocket League

Dag lieve vrinden van de Nachtbraker! In plaats van de dinsdagavond heb ik het genoegen om jou deze avond van dienst te zijn. Want wat gebeurde er nou dinsdagavond toen onze reddende Claudia mijn Nachtbrakers-dienst overnam? Ik zat, zoals je wellicht al had vernomen, vast in het openbaar vervoer. Men zegt wel eens dat de gele vrienden van het openbaar vervoer je beste vrienden zijn, maar ik spreek uit ervaring: dat is absoluut niet zo. Wat mij het meest frustreert aan die Nederlandse Spoorwegen is niet eens dat ze nooit op tijd rijden. Nee, dat kan ik ze nog vergeven. Waar ik me ontzettend aan erger bij dit clubje is dat ze niets communiceren. De trein rijdt niet verder dan een bepaald station, vanwege een 'verstoring'? Oké, fijn. Lekker duidelijk. Een organisatiebrede cursus 'Hoe te communiceren met onze reizigers' zou ze dan ook zeker niet misstaan. Goed, tot zover mijn geklaag! Laten we overgaan op de orde van de dag. Er is namelijk weer genoeg gebeurd. Deze avond gaan we het hebben over Resident Evil, Mortal Kombat 11 en Rocket League. Zit je er klaar voor? Mooi! Yeah, Let's Go!

Nachtbrakers Delano

 • Zoals je al eerder op onze website hebt kunnen lezen: er is shit gaan de in de game-industrie, wat voortkomt uit de politieke verhoudingen tussen China en Hong-Kong. Zelfs Epic Games heeft nu een statement afgegeven aan het publiek. In het statement zegt het bedrijf gebruikers nooit ze zullen vervolgen op basis van hun meningen.
 • Er zijn nieuwe personages toegevoegd aan Mario Kart Tour. Je weet wel, dat spel waar je éénentwintig euro aftikt om met onze favoriete loodgieter te spelen. Bowser Jr., Lakitu, Wario en zelfs Rosalina zijn toegevoegd aan de game. Luigi schijnt nog te ontbreken.
 • Nog nooit Resident Evil 5 en 6 gespeeld? Het is geen schande: ik heb deze titels ook gemist. Nintendo Switch-gebruikers hebben de mogelijkheid om de games uit te proberen, in de vorm van een demo.
 • Gamefreak heeft meer informatie over de starter-Pokémon vrijgegeven. Op het YouTube-kanaal van Gameinformer wordt iedere starter-Pokémon kort uitgelicht in een video. Gaat dat zien!
 • Dus jij bent van plan Call of Duty: Modern Warfare te spelen op je pc? Dan mag je alvast beginnen met het opruimen van je harde schijf, want je hebt minimum 175 gigabyte aan opslag nodig om de game überhaupt te installeren. GG!
 • Jezelf altijd al eens afgevraagd of Mortal Kombat 11 een leuke game is, omdat je het nooit kon betalen? Goed nieuws! Als je in het bezit bent van een Xbox One of een PlayStation 4, dan heb je dit weekend de mogelijkheid om de game gratis en voor niets te spelen.

Mortal Kombat 1110

 • Bekend met de titel 'Moons of Madness'? Deze indie-horror game verschijnt in 2020 voor pc, Xbox One en PlayStation 4.
 • De eerste visuele representatie van de blauwe egel in de opkomende Sonic-film gaf veel mensen nachtmerries. Dit is overigens geen feit, maar het zou zo kunnen toch? Er is nu een masker te koop van dat Sonic gezicht. Als je in Amerika met dit masker langs de deuren gaat gedurende Halloween, dan weet ik zeker dat jij aan het einde van de avond met een gevulde buit thuiskomt.
 • Red Dead Redemption 2 krijgt een herlancering op de pc en die is groots! Wanneer je de game pre ordered via de Rockstar launcher, dan krijg je leuke bonusjes in de game, en mag je twee klassieke Rockstar-kaskrakers uit een lijst kiezen. Wat dacht je van GTA: San Andreas?
 • League of Legends-ontwikkelaar Riot Games heeft een zaak aangespannen tegen een eSport-team, genaamd: 'Riot Squad Esports'. Riot Games is namelijk bang dat mensen het eSport team zullen associëren met Riot Games, en daar zitten de ontwikkelaars in Californië niet op te wachten.
 • Yes, ik de noemde League of Legends zojuist al, maar nog een nieuwtje dan dat betrekking heeft op deze game! Aanstaande zaterdag begint de group-stage van het wereldkampioenschap League of Legends. Ook wel Worlds'19 genoemd door de trouwe kijkers.
 • Fan van Rocket League en Stranger Things, en in het bezit van een PlayStation 4? Dan heb ik fucking goed nieuws voor je. Vanaf 14 oktober tot en met 11 november vindt er een crossover-event plaats in de snelle game. What a great time to be a live!

Dat was'm alweer vrinden! Dank voor het blijven, dank voor het lezen, dank voor je bezoek. Morgen mag ik afreizen naar het mooie Apeldoorn, in het kader van mijn opleiding. Mocht je daar wonen, wellicht tot morgen! En anders gewoon tot volgende week, want dan sta ik weer klaar voor je op mijn vertrouwde dinsdagavond. Sinds kort ben ik begonnen bij een nieuwe werkgever, waarvoor ik nog aardig wat e-learnings voor moet volgen. Onder het wol duiken zit er daarom helaas nog niet in, ik ben nog wel even zoet. Uiteraard wens ik jou een fijne nacht toe. Rust lekker uit, je hebt het verdiend tijger. Morgen nog een dagje knallen en dan genieten van je weekend! We sluiten traditiegetrouw af met een toffe plaat. Riot Games, de studio achter League of Legends, brengt ieder jaar een nummer uit, ter ere van het wereldkampioenschap. Daarmee hopen ze natuurlijk de nodige hype te creëren in de community. Nou die hype zit er goed in kan ik je vertellen!

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?