Nachtbrakers: 10/09 met KFC-game, FIFA 20 en Ms. Monopoly

Hallo lieve vrinden van de Nachtbrakers. De dinsdag zit er weer op en wat zul jij blij zijn. Morgen is het namelijk alweer woensdag. De dag dat je beseft dat het nog maar twee dagen strijden is. Twee dagen knokken, vlammen en overleven om jezelf vervolgens op vrijdagavond naar de verdommenis de zuipen. Tenzij je een braverik bent net als ik, want dan zit je vrijdagavond gewoon weer achter je computerscherm gekluisterd. Dat klinkt best wel sad eigenlijk, maar for good reasons tho. Het wordt namelijk weer een spannend eSport-weekend en daar kijk ik naar uit. Waar ik ook naar uitkijk is mijn bed. Nee maar echt, m'n bed heeft me nu al een paar keer geroepen. Morgen mag ik er weer vroeg uit, maar dat heeft mij er niet van weerhouden om voor jou nog even een Nachtbraker in elkaar te flansen. Let's go!

Nachtbrakers Delano

 • eSports is in de afgelopen tien jaar bizar groot geworden. 'Hoe groot dan?', vraag jij jezelf nu af. Nou, zo groot dat het inmiddels een plek krijgt op de Southeast Asian Games van 2019!
 • Nog een nieuwtje over eSports dan, daarna houd ik ermee op. Beloofd! Oké komt tie: de Europese finale van League of Legends had meer dan 820.000 kijkers. Dat getal ligt hoger dan het inwonersaantal van Luxemburg. SICK!
 • Ken je Frogger nog van vroeger? De game is deze avond aangekondigd voor de gamedienst van Apple, genaamd Apple Arcade. Ik heb geen IPhone, want ik snap wel dat die krengen veel te duur zijn. Maar laat me straks vooral weten of de game leuk is.

Frogger

 • Had je nog een nieuwe Xbox One-controller nodig? Ren dan snel naar de digitale winkel van Microsoft. Ik heb namelijk van een geheime bron vernomen dat de draadloze controllers in de aanbieding zijn.
 • Ontwikkelaar Square Enix heeft ons een belofte gedaan. We krijgen deze week nog de eerste beelden te zien van de Final Fantasy VII Remake. Tof, dan hoef ik er straks niet meer over te fantyseren. Oké, die was slecht.
 • Zoals je weet is fast food restaurant KFC een kei in het frituren van kip. Maar zouden ze ook een goede gameontwikkelaar zijn? Daar komen we binnenkort achter, want onze rode vrienden werken aan een eigen game. Dit is geen grap. Zoek het maar op: ' I Love You Colonel Sanders! A Finger Lickin’ Good Dating Simulator'

KfcGame

 • Alle ontwikkelaars en hun moeders willen tegenwoordig een Battle Royale-modus in iedere game proppen. Of droppen zoals onze eigen Joy dat zo mooi zegt. Zelfs Civilization 6 krijgt nu Battle Royale-actie. Mijn god hoor.
 • Voor voetbal- en game-fans is het weer bijna tijd voor dat ene moment in het jaar: de nieuwe FIFA-release. Geen zin meer om te wachten? Kan ik me voorstellen! Waarom probeer je dan niet alvast de demo van FIFA 20 uit? Ah, je wist niet dat die er was. Bij deze ;-)
 • Je bent vast wel bekend met het fenomeen Monopoly. Binnenkort komt er een vrouwvriendelijke variant uit van dit boordspel, genaamd: Ms. Monopoly. Feministen zullen ongetwijfeld lekker soppen op deze versie, want vrouwelijke spelers zijn in het voordeel. Zo krijgen vrouwen een hoger salaris.

Monopoly

 • Control draait helemaal kut op consoles. Zelfs pc's hebben moeite met het draaien van de game. Ontwikkelaar Remedy Entertainment heeft ons beloofd hiermee aan de slag te gaan.
 • Pokémon-fans opgelet! Er komt een papieren variant van de Galar-Pokédex. Gewoon in de vorm van een boek. Lekker ouderwets, net als de graphics van de game trouwens. Als je een echte fan bent, dan ga jij deze natuurlijk even op Amazon scoren vanaf 20 december.Pokémon Sword & Pokémon Shield: The Official Galar Region Pokédex
 • Ben jij bekend met de naam 'Zisteau'? Nee, ik ook niet. Het schijnt dat hij in het verleden een fanatieke Minecraft-speler was, die vooral bekendheid kreeg door zijn video's op YouTube. In zijn video's behandelde hij de verschillende patches en versies van de game. Na drie jaar afwezigheid keert hij terug naar Minecraft, zoals iedere andere YouTube-held tegenwoordig. Hieronder tref je zijn comeback-video

Ah shit, dat was'm alweer voor deze week. Hopelijk heb je ervan genoten en tref ik je volgende week dinsdag weer op deze website, op dit tijdstip, in deze rubriek. Morgenavond staat Bram voor je klaar met een nieuwe Nachtbrakers. Daar kijken we natuurlijk allemaal naar uit. Maar voor nu is het tijd om onder de wol te kruipen. Ja mensen, het is weer mogelijk om de dekens over je heen te trekken zonder jezelf te cremeren. Super fijn wel. Voordat we afscheid van elkaar nemen drop ik nog even de volgende plaats bij je. Ja het is van League of Legends, maar je gaat het geweldig vinden. Geloof me maar. Geniet ervan en tot volgende week. Houdoe, m'n vrind!

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?