Nachtbrakers: 10/07 Met: Pokémon en Far Cry 6

Hallo allemaal! Het is weer vrijdag en dat houdt in dat het weer mijn beurt is om de Nachtbrakers te verzorgen. Het was de week van de Ubisofts-leaks met verschillende gameplaybeelden van Assassin’s Creed Valhalla, screenshots van Watch Dog Legion en de game Far Cry 6 lekte. Verder is het eerste gamedoosje van een PlayStation 5 onthuld en kunnen spelers vanaf nu gratis hun geslacht veranderen in World of Warcraft. Voor deze nacht heb ik ook weer een aantal leuke nieuwtjes bij elkaar gesprokkeld, dus laten we snel beginnen!

Nachtbrakers Jolien

  • Laten we beginnen met de geliefde Pokémon-franchise. Uit een interview met CEO Tsunekazu Ishihara blijkt dat Nintendo America Pikachu eerst ‘te schattig vonden’. Zij wilde de rat-pokémon het liefst als een tijger zien met grote borsten. WTF Nintendo America…
  • Goed nieuws voor Crysis-fans die de game op de Nintendo Switch willen aanschaffen. De remaster komt gewoon op 23 juli uit. Dezelfde datum als alle andere platforms!
  • Vandaag is Story of Seasons: Friends of Mineral Town uitgekomen! Uitgever XSEED heeft daarom een launch trailer voor deze remake uitgebracht. Wil je meer over deze game weten lees dan mijn review!
  • Naast het gratis weggeven van Watch Dogs 2 heeft Ubisoft ook een grote uitverkoop gestart in de Uplay Store. Er zitten een paar goede deals bij, dus mocht je nog Ubisoft-games op je verlanglijst hebben staan, ga dan zeker een kijkje nemen!
  • Insert Coin Clothing, een gamekledingmerk, heeft een gloednieuwe collectie gebaseerd op niets minder dan Horizon Forbidden West. De drie kledingstukken: een beanie, een jas en een gestreept shirt kunnen nu gereserveerd worden.
  • Nu het schattigste nieuwtje van de avond. Naughty Dog heeft beelden naar buiten gebracht van de ‘acteurs’ die de honden hebben gespeeld in The Last of Us: Part 2. Wie zijn brave honden? Dat zijn jullie, dat zijn jullie!
  • Om de wereld van verder verval te behoeden. Om de mensen van ons volk te kunnen beïnvloeden. Om de kwaadaardigheid van liefde aan te tonen. Om dichter bij de sterren te kunnen komen. Jessie en James. Team Rocket is sneller dan het licht en deze anime iconen zijn vanaf nu in Pokémon GO te vinden. Meowth, ogen dicht!
  • Mensen kunnen op consoles binnenkort zomers gaan koken. De gratis Suns Out, Buns Out DLC van Overcooked 2 komt namelijk 16 juli uit op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One!
  • Ubisoft had eerder vandaag een grote ‘oepsie’ door Far Cry 6 al op de PlayStation Store van Hong Kong te zetten. Nu is er op de Twitterpagina van de game een teaser geplaatst met de bad guy Anton Castillo. Dat is dan weer leuk, maar ik vrees dat er weinig van de Ubisoft Forward-presentatie overblijft als het zo door blijft gaan…

Dit was het alweer voor de Nachtbrakers deze week. Nu is het tijd om alles neer te gooien en lekker weekend te gaan vieren. Wat is er nou beter dan het weekend te starten met muziek? Deze week heb ik gekozen Without You van Avicii samen met Sandro Cavazza. Als jullie mij nu willen excuseren, want moet ik terug naar mijn boerderij in Mineral Town. Een heel fijn weekend allemaal en ik zie jullie volgende week weer!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?