Nachtbrakers: 10/01 Met Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX, Animal Crossing en Resident Evil 3

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het tijd is voor de laatste Nachtbrakers van de week! De game-industrie is weer opgestart na de feestdagen en we hebben onze eerste Pokémon Direct van het jaar gehad. Tijdens deze presentatie werd er bekendgemaakt dat Pokémon Sword and Shield DLC gaat krijgen en werd de remake Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX aangekondigd. Ik was vooral verrast door de remake en kan niet wachten om in maart met deze game aan de slag te gaan! Nu is het echter tijd om deze Nachtbrakers te starten!

Nachtbrakers Jolien

  • De release van Animal Crossing: New Horizons komt steeds dichterbij. Accessoires bedrijf Hori heeft daarom een Animal Crossing lijn onthuld met tassen en cases om je Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite in te vervoeren.
  • Er gaan geruchten rond dat Sony dit jaar niet aanwezig is op E3 met de Playstation en dat Microsoft daar al mee rekening houdt. Ze gaan toch niet weer een jaar overslaan?!
  • Kan je ook niet wachten op Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX? Ik ook niet en nu zijn ook deze super schattige kaarten voor de Pokémon Trading Card game aangekondigd. Kijk hoe schattig dit is!

pokmon kaart

  • Hier komt nog een gerucht! Volgens insiders kunnen ieder moment twee nieuwe Wii-u ports aangekondigd gaan worden “Please, laat het Super Mario 3D World zijn, please, laat het Super Mario 3D World zijn…”
  • Om de start van het nieuwe decennium te vieren is Apex Legends gestart met niet één, twee, drie, maar met zeven nieuwe verschillende modi. Hoe gaaf is dat!
  • Volgende week gaat de Ice Tour van start in Mario Kart: Tour. Daar horen weer twee “mysterieuze” personages bij. Kom op, je ziet toch dat het gewoon Penguin Mario is en Peach in alweer een nieuwe outfit…
  • Er is naar voren gekomen dat Mercinary Mode, Choice Events en alternatieve eindes niet in de remake van Resident Evil 3 zitten. Ik heb de game zelf nooit gespeeld, maar dit klinkt niet echt als een goed teken?
  • Het was een succesvol jaar voor Pokémon GO. Spelers hebben dit jaar ruim 900 miljoen euro aan de mobile game van Pokémon uitgegeven, kaching!
  • Nog een Pokémon nieuwtje, Nintendo heeft een handige infographic gedeeld van hoe je je Pokémon van alle platformen naar Pokémon Home kan krijgen!

Infographic Pokmon Home

Dit was het weer voor de Nachtbrakers deze week! Geen zorgen maandag is Patrick er weer om de week weer te starten. Als je ons echt niet zo lang kan missen, dan kun je op zondag luisteren naar onze podcast Game-Over, waar Delano, Claudia, Patrick en Bram de hoogtepunten van de game-industrie te bespreken! Nu is het tijd om deze Nachtbrakers af te sluiten met muziek en deze week heb ik gekozen voor Kensington met het nummer Riddles. Fijn weekend allemaal en ik zie jullie volgende week weer!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?