Nachtbrakers: 09/10 met Cuphead, Stranger Things en Apex Legends

Geplaatst:
Aangepast: 10 oktober 2019 16:30

Ah weer een fijne dag in ons klein kikkerlandje. Ik kan niet wachten om de nieuwste nieuwtjes weer met jullie te delen. Ik heb mij een ongeluk gezocht, dus hopelijk kun je het een beetje waarderen. Deze week is namelijk chaos. PlayStation 5, DOOM Eternal, Mortal Kombat 11 en nog veel meer heb je natuurlijk voorbij zien komen. Heftige dingen allemaal. Daarom gaan we het vandaag even wat rustiger doen. Even tranquillo. Gewoon wat heerlijk, luchtige nieuwsberichten. We gaan het hebben over Battle Royale koning Apex Legends, waarom Cuphead op trending staat en de gekste collab die je kunt verzinnen. Benieuwd? Laten we eens gaan kijken.

  • Het gaat wel lekker met Xbox Game Pass, maar de games profiteren hier ook van. Oxenfree is via Xbox Game Pass meer dan drie miljoen keer gedownload en meer dan één miljoen keer gekocht door de Xbox gebruikers. Feest voor de uitgever.
  • Luister, ik ben zelf niet een superfan van Funko Pop!, maar Large heeft wel een lekkere deal voor je. Zij verkopen namelijk wat speelgoed afkomstig van de New York Comic Con. Ga ze maar snel aanschaffen.
  • Stranger Things en Rocket League. De collab die niemand aan zag komen. Maar ik heb nu wel weer zin om met autootjes te spelen.
  • Ken je de mobiele game Gears Pop!? Nee ik schreeuw niet, je schrijft het met een uitroepteken. Hoe dan ook, wat updates zijn ingevoerd en ze hebben verdomme Marcus generfd. Hoe durven ze!
  • Apex Legends heeft een nieuwe map, dat weten we. Maar vanaf vandaag kun je de geheime loot vaults openen. Ik zie wat ervaren Caustic spelers hier goed gebruik van maken...
  • Cuphead is trending op Twitter, maar waarom dan? Omdat er een andere game is die de game toch flink na-aapt. Ik laat de tweet voor zichzelf spreken.

  • Warface heeft een lekkere update ontvangen. Je kan namelijk afreizen naar Mars. Hopelijk kom je geen marsmannetjes tegen.
  • John Bernthal is een echte badass. Hij werd onlangs gevraagd of hij zijn rol als Frank Castle zou willen vertolken als er een Punisher game komt. Het was geen volmondige ja, maar gelukkig ook geen nee. Hij wil wel graag zijn visie beschermen over het Marvel personage.
  • Netflix heeft een potentieel pareltje in de maak met El Camino. Hieronder zie je de cast van Breaking Bad reageren op wat internet comments. De arme zielen.

Dat was hem weer voor vanavond! Hopelijk heb je genoten. Ik vond het in ieder geval weer heerlijk om wat nieuws te tikken. Vooral het Cuphead nieuwtje vond ik interessant. Wat denken jullie erover? Wees niet bang om een reactie achter te laten. Ik bijt niet. Andere redactieleden misschien wel, maar ik kan alleen voor mezelf spreken. Op games na, is er in het andere media landschap ook genoeg te bekijken. Peaky Blinders, Big Mouth, Joker, om maar een paar op te noemen. En ze staan allemaal op mijn lijstje. Wat jij ook gaat doen deze week, zorg dat je er plezier in hebt. Wij bij Gameliner gaan ons best doen daarbij te helpen! See ya.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord