Nachtbrakers: 09/04 met Valorant PS5 Dualsense controller en Animal Crossing

Nou, het is weer donderdag en dus weer tijd voor een Nachtbraker van je favoriete redacteur. Het is bijna Pasen en weet je wat dat betekent? Dat betekent dat het Bunny Day event in Animal Crossing straks eindelijk voorbij is en ik weer normaal mijn shit kan verzamelen zonder elke keer overal die kut eieren tegen te komen. Ik ben echt zwaar teleurgesteld in dit event, Nintendo... Anyways, tijd om even een kleine pauze te nemen van de ellende die Bunny Day heet. Zit je er al klaar voor?

Nachtbrakers Claudia

  • De gesloten bèta van Valorant was ontzettend populair op Twitch. Zo trok de game zo'n 1,7 miljoen gelijktijdige kijkers op zijn hoogtepunt. Cool, kunnen we nu een leuke game hebben die zo populair wordt?
  • Als je een beetje into fashion bent, dan heb ik goed nieuws voor je. Het merk Levi's komt vandaag namelijk met een nieuwe Super Mario kledinglijn in samenwerking met Nintendo. Ja, het gaat hier om kapot lelijke kleding die veel te duur is.
  • Hey kijk, een corona-gerelateerd nieuwtje. Een of andere familie verveelde zich zo hard gedurende hun tijd thuis dat ze het introfilmpje van The Simpsons hebben nagemaakt. Ach, je moet iets doen he...
  • Ok de bekende Japanse horror illustrator Suehiro Maruo plaatste onlangs een Silent Hills teaser op zijn Instagram-account. Is er in deze duistere tijden dan toch een klein lichtpuntje aanwezig?
  • Je hebt waarschijnlijk de Dualsense controller voor de PlayStation 5 wel gezien? Zo niet, het ding is vet lelijk en ik snap niet waarom Sony voor dit ontwerp gekozen heeft. Nu zijn er een aantal creatieve geesten geweest die dit ontwerp wel konden waarderen en hebben er hun eigen kleurvarianten op gemaakt. Ik moet toegeven, sommige van die ontwerpen zien er beter uit dan het origineel.
  • Als jij stiekem ook nog steeds ontzettend verbitterd bent over het feit dat er na het tweede deel van elke Valve-game geen volwaardige sequels meer zijn verschenen, dan heb ik toch een klein beetje goed nieuws voor je. Het Valve Studio Orchestra heeft namelijk de soundtracks van verschillende Valve-games op Spotify gezet. Ja, ik weet het, het is bij lange na geen echt goed nieuws, maar in deze tijden moeten we alles aangrijpen om de pijn een beetje te kunnen verzachten, toch?
  • Als jij de serie Better Call Saul volgt, dan heb ik een leuke Easter Egg voor je (hey, het is bijna Pasen!). In de aflevering "Bagman" van het vijfde seizoen is namelijk een wel hele bekende auto te zien. Aan het begin van de aflevering is namelijk een levensechte Bravado Banshee te zien uit Grand Theft Auto V. Wie had die auto nou niet?
  • Weet je nog, in een ver verleden, voor de coronacrisis, toen was de wereld in de ban van de Hong Kong-protesten. De situatie in Hong Kong is nog steeds aan de gang en gezien iedereen die Hong Kong wil steunen links en rechts gecensureerd wordt, worden de protesten nu gehouden op plekken waar geen censuur is. Die plekken? Animal Crossing-eilanden. Yup, deze schattige en onschuldige game is nu een politieke uitlaatklep geworden.

Zo, dat was 'm dan weer voor vandaag. Ik hoop dat je net zo veel van deze Nachtbraker genoten hebt als ik. Nu is het toch echt tijd om m'n nest in te duiken. Morgen is namelijk gewoon weer een werkdag. Ik laat je natuurlijk niet achter zonder duchtige deuntjes, want Death Metal Donderdag zou Death Metal Donderdag niet zijn zonder... Nile! Ja, want wie houdt er nu niet van snoeiharde Death Metal die gaat over Egyptische mythologie? Ik vind deze band in ieder geval helemaal de shit, dus moet jij er nu ook naar luisteren. Geniet ervan en g'nite! <3

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?