Nachtbrakers: 09/01 met League of Legends, Batman en American Horror Story

Geplaatst:
Aangepast: 10 januari 2020 00:02

Dag lieve lezer, het is weer donderdagnacht en je weet wat dat betekent. Het is inderdaad weer tijd voor een kersverse Nachtbraker van je favoriete redacteur. Ook deze nacht zit de Nachtbraker weer bomvol nieuwtjes uit de game-industrie en daarbuiten. Uiteraard weer lekker luchtig en in hapklare brokken voor je geserveerd. Zit je er al klaar voor?

  • Als je het nieuws een beetje gevolgd hebt, dan weet je dat Australië te kampen heeft met enorme bosbranden die veel schade hebben aangericht aan de natuur en waarbij veel dieren zijn omgekomen. Uiteraard is er erg veel geld nodig om de natuur en de dieren er weer bovenop te helpen. Enkele Australische Twitch-streamers hebben daarom een 36 uur durende stream-marathon gehouden waarbij ze meer dan 300.000 dollar hebben opgehaald. En mensen maar zeiken dat je met gamen niets bereikt...
  • Als je net zoals ik ook zo'n fan bent van de serie American Horror Story, dan heb ik goed nieuws voor je. De horror-serie is namelijk vernieuwd voor drie seizoenen. Dat betekent dus dat seizoen 10 tot en met 13 er sowieso aan zitten te komen. Hype!
  • We weten inmiddels dat League of Legends seizoen 10 er zeer binnenkort aankomt. Om je hier alvast voor in de stemming te brengen, heeft Riot Games een nieuwe muziekvideo uitgebracht. Deze bevat een cover van het nummer Warriors van Imagine Dragons, die oorspronkelijk werd uitgebracht om het wereldkampioenschap van 2014 te vieren. Wacht, bevat deze Nachtbraker nu twee muziekjes?
  • Capcom heeft onlangs bekendgemaakt dat Resident Evil 3 Remake inmiddels al voor zo'n 90% af is. De studio zegt ook dat de game zeer zeker niet uitgesteld gaat worden. Nou, is dat toch eens goed nieuws!
  • In het nieuwe jaar kijken we ook graag terug op het vorige jaar. Twitter deed dat ook. Zo blijkt de meest besproken game op Twitter in 2019 de mobiele game Fate/Grand Order te zijn, een spin-off van de anime-serie Fate/Stay:Night. De game verscheen voor het eerst in 2015 en wist in 2018 ook al de meest besproken game op Twitter te zijn. Zijn er hier nog meer Fate-fans?
  • Voor fans van Apex Legends heb ik ook goed nieuws. Van 14 tot 28 januari kun je tijdens het Grand Soirée Arcade Event genieten van maar liefst ZEVEN nieuwe spelmodi. Daarnaast kun je ook verschillende skins verkrijgen die geïnspireerd zijn door de Art Deco-stijl. Chique hoor!
  • Blizzard heeft onlangs natuurlijk aangekondigd dat er een uitbreiding van de Hearthstone Masters Tour aan zit te komen. De ontwikkelaar maakte onlangs echter ook bekend dat het nieuwe singleplayer-avontuur van Hearthstone, genaamd Galakrond's Awakening, op 21 januari uitkomt.
  • Er gaat al een tijdje een gerucht rond over de komst van een nieuwe Batman-game. Warner Bros. Montreal heeft nu via haar verschillende social mediakanalen wat cryptische afbeeldingen onthuld. Gaat de Arkham Legacy er dan toch echt komen?
  • Wil jij je liefde voor Marvel's Spider-Man ook tonen aan iedereen die je huis bezoekt? Dan kun je binnenkort twee nieuwe beeldjes in huis halen die geïnspireerd zijn op de Spinnenman uit de game. Je kunt er namelijk eentje kopen van Spidey in het Advanced Suit en eentje van de jongeman in het Spider-Punk kostuum. Beeldjes kosten ook maar 50 dollar, da's niks.
  • Steam heeft vandaag een grote verandering aangebracht in de manier waarop ze met soundtracks van games omgaan. Voorheen werd de soundtrack van een game apart als DLC verkocht en moest je dus per se de game zelf in je bezit hebben om de soundtrack te kunnen verkrijgen. Daarnaast moest de game ook geïnstalleerd zijn op je pc als je de soundtrack wilde beluisteren. Dat hoeft vanaf nu dus niet meer, gezien Steam de soundtracks compleet van hun games heeft losgekoppeld waardoor je die dus gewoon los kunt kopen. Je weet wel, zoals je vroeger een cd'tje kocht.
  • Over een kleine twee maanden komt Langrisser I & II eind-de-lijk naar het Westen. Heb je geen flauw idee waar the fuck ik het over heb? Check dan de nieuwe trailer van de game, die je een klein kijkje geeft in het verhaal van Langrisser II!

Zo, het zit er weer op voor vandaag. De Nachtbraker zat vandaag goed vol. Zometeen is het weer tijd om even wat AGDQ te kijken, dat nog tot aankomende zondag duurt en vervolgens m'n nest in te duiken. Morgen is het natuurlijk gewoon weer een werkdag. Ik ga je uiteraard niet achterlaten zonder een leuk muziekje. Vandaag is dat het nummer Leatherface van de Franse band Benighted met een net zo leuke video. G'nite! <3

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord