Nachtbrakers: 08/11 Met Pokémon, GTA V en The Outer Worlds

Goedenavond allemaal. Het is weer vrijdag en dat betekent dat ik vandaag de taak heb om de Nachtbrakers te verzorgen! Ik heb vandaag de laatste deadlines van mijn opleiding gehad en nu ben ik voorlopig even vrij van dossiers en verslagen en alles wat met het HBO te maken heeft. Door de deadlines was ik deze week afwezig op Gameliner, maar nu ben ik weer terug en kan ik niet wachten om weer aan de slag te gaan! Er is ook weer het nodige gebeurd in de gamewereld dus laten we maar snel beginnen.

Nachtbrakers Jolien

 • Meowth fans kunnen eindelijk hun slag slaan in Pokémon. De shiny versie van de kat Pokémon is vanaf vandaag in de mobile game te vinden!
 • Voor Call of Duty fans heb ik ook een nieuwtje, want de overpowered 725 shotgun is ingeperkt. Ik ben een Call of Duty noob dus ik weet niet of dit goed of slecht nieuws is.
 • Fire Emblem: Three Houses heeft vandaag weer een nieuwe update gekregen. De game heeft nu een sauna en spelers kunnen dieren begroeten. Vooral het begroeten van de dieren is heel belangrijk.

Fire Emblem Three Houses3

 • Goed nieuws voor Rockstar games, want GTA V is namelijk in totaal 115 miljoen keer over de toonbank gegaan. Een mooi moment om GTA VI aan te gaan kondigen, toch?
 • Terwijl Onward nog moet uitkomen heeft Pixar alweer een nieuwe film aangekondigd. Het gaat om de film Soul en de trailer ziet er alweer geweldig uit!
 • Iemand is erin geslaagd The Outer Worlds uit te spelen zonder iemand te doden in de hoogste moeilijkheidsgraad. Hoe heeft hij of zij dat in hemelsnaam voor elkaar gekregen?!
 • Mensen die overwegen om The Elder Scrolls: Blades aan te schaffen op de Nintendo Switch, pas op! Je hebt namelijk een online abonnement nodig om het te kunnen spelen.
 • De bouwvakkers van Nintendo World in Osaka gaan als een speer. Het park begint namelijk steeds meer vorm te krijgen. Zo is het Mario stuk al bijna af.

Nintendo World

 • De Nintendo Switch Online heeft weer een update gekregen. Nu kun je je vrienden namelijk uitnodigen om een game te gaan spelen. Hè hè, eindelijk!
 • League of Legends fans opgelet! Op 10 november gaan FunPlus Phoenix en G2 Esports de strijd met elkaar aan op de League of Legends Worlds Finals. De stream is te volgen op YouTube, Facebook en Twitter vanaf één uur 's middags.
 • Nog maar één weekje wachten en dan komen Pokémon Sword en Shield uit op de Nintendo Switch! Nu is er alweer een nieuwe trailer verschenen alleen gaat het dit keer om een liveaction trailer.

Dit was het weer voor de Nachtbrakers vannacht! Volgende week ben ik er weer om met de Nachtbrakers aan de slag te gaan, hoewel ik weet dat iedereen waarschijnlijk te druk bezig is met de nieuwe Pokémon games om hem te lezen ;p. Nu is het in ieder geval tijd voor muziek en deze week heb ik gekozen voor Lewis Capaldi. Ik heb Lewis Capaldi live mogen horen in het voorprogramma van mijn favoriete band Bastille. Ik kende hem toen niet, maar vond hem wel goede muziek hebben. Een paar weken later had hij de Top 40 veroverd met zijn nummer Someone You Loved. Hoe snel kan het gaan?! Ik heb alleen voor vannacht een ander nummer van hem gekozen namelijk Grace. Fijn weekend en allemaal en tot volgende week!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?