Nachtbrakers: 08/07 met Microsoft, Xbox en de Sims onzin

Ah, wat een avond. Zoals Squidward dat ooit zo mooi zei; "Mijn wallen hebben wallen". Desalniettemin sta ik hier weer klaar om jullie wat nep nieuws voor te schotelen. Of nou ja, sommige van jullie vinden deze editie misschien interessant. Als je in team Xbox zit en heel veel zin hebt in de Xbox Series X Games Showcase (zoals ondergetekende), dan ga je wat leuke berichten terugzien hier. Ook voor de neutrale lezer is er wat interessants aanwezig. De Sims doet namelijk weer iets belachelijks, maar wat had je verwacht. Het enige wat ik mij afvraag, "Is this good for the player?". Als je die referentie snapt ben ik trots op je en dan is het ook tijd om wat minder memevideo's op YouTube te kijken. Let's get started.

Nachtbrakers Bram

  • Volgens een gerucht gaat Microsoft niet alle kaarten tonen tijdens de Xbox Series X Games Showcase. Daar heb ik een kort en bondig antwoord op. Doe normaal. Geef ons eindelijk nou eens die presentatie, waar we helemaal dol van worden. Maar goed, Halo Infinite is er dus mijn dag kan waarschijnlijk niet meer stuk. Tenzij 343 Industries het weer verknalt.
  • Weet je wat die line-up helemaal af zou maken trouwens? Microsoft die even casual onthult dat ze Warner Bros. Games overkopen. Het is namelijk wel officieel dat de softwaregigant interesse heeft om de uitgever over te nemen. Mortal Kombat en Batman games exclusief op de Xbox? Hopelijk voor de algemene consument niet, maar het zou een hele prestatie zijn. Maar goed, ik geloof persoonlijk niet dat dit gaat gebeuren,
  • De Sims krijgt een heuse reality show. Heb je hier om gevraagd? Nee. Boeit Electronic Arts dit? Hoogstwaarschijnlijk niet. De realiteit blijft dat De Sims Spark'd echt bestaat en je mag er lekker naar kijken. De comments zijn echter 100x meer vermakelijker.
  • Herinner je Orcs Must Die 3 nog? Die Google Stadia exclusieve game? Die is gratis als je een Stadia Pro abonnement hebt. Dit nieuws kwam vrij bij een gelekte trailer en waarom typ ik dit nog, niemand geeft om Google Stadia.
  • WayForward heeft aangekondigd dat ze wat geliefde klassiekers een fysieke release geven! Welke games precies is nog niet bekend, maar dit is uiteraard goed nieuws voor de verzamelaars. Fysieke edities blijven iets speciaals houden naar mijn mening.
  • De legendarische componist Marty O'Donnell heeft recent een interview gedaan met één van mijn favoriete YouTubers, als het gaat om de lore van Halo. Hij geeft wat sappige details over de "samenwerking" van Bungie en Activision. Zeker een aanrader!
  • Red Dead Online gooit met extra experience points alsof het niks is. Deze week kun je namelijk meer dan het driedubbele verdienen tijdens je cowboy uitstapjes. Wat een tijd om te leven.
  • 2K blijft maar absolute topgames uitbrengen. Nu hebben ze de nieuwe releasedatum vrijgegeven van WWE 2K Battlegrounds. Aangezien hier echt niemand op zit te wachten, staat 'ie mooi in de Nachtbraker. You are very welcome.
  • Valorant krijgt een drakenskin voor je wapens. Het goede nieuws is dat het een echte geanimeerde draak is die je tegenstanders verbrand. Het slechte nieuws is dat het 95 dollar kost. Ik weet niet wat ze daar roken bij Riot Games, maar ik zou graag een flinke shot daarvan willen. Uiteraard zal Delano wel gewoon vijf stuks kopen.

Leuke tijden gaan we tegemoet met zijn allen. Tenminste als je van gamen houdt. Tuurlijk heeft 2020 het record gevestigd voor meest kutte jaar tot nu toe. Misschien deelt het de eerste plek met 1347, toen de pest ontstond. Dat was ook niet een heel tof jaar hoorde ik uit anonieme bronnen. Anyway, dit weekend gaan we genieten van Devolver Digital en Ubisoft, dus wees er bij! Je krijgt snel te horen of we genieten van de coole games of dat we ze gewoon weer eens belachelijk maken als de presentatie zuigt. We gaan het meemaken. Hopelijk tot snel weer en geniet van de rest van je week. See ya.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?