Nachtbrakers: 07/08 Met: Fall Guys en Animal Crossing

De week is alweer afgelopen en de game-industrie heeft een rustige week achter de rug. Met een State of Play die niet al te grote dingen heeft laten zien en Pikmin 3 Deluxe die is aangekondigd voor de Nintendo Switch. Voor vannacht heb ik in ieder geval weer wat leuke nieuwtjes bij elkaar gesprokkeld die jullie in deze hete nacht kunnen lezen. In ieder geval heb ik weer genoeg gerateld, laten we snel beginnen met de laatste Nachtbrakers van deze week!

Nachtbraker Jolien

  • Gisteren had Claudia het erover dat Animal Crossing 22,4 miljoen keer (?!) is verkocht. Nu blijkt ook dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild de nodige keren over de toonbank is gegaan, namelijk 20 miljoen keer!
  • Ontwikkelaar Rare blaast vandaag 35 kaarsjes uit en dat vieren ze met een speciaal album: De Rare 35th Anniversary Collection. Dit album is op Spotify en YouTube te vinden en heeft nummers uit klassieke Rare-games als Banjo Kazooie, Killer Instinct en Perfect Dark!
  • Trouwens Doom heeft een teaser geplaatst voor de dlc van hun laatste game Doom Eternal. Meer informatie wordt tijdens de digitale gamescom onthuld. Ik ben benieuwd!
  • Iedereen lijkt op dit moment de battle royale-game Fall Guys te spelen. Sommigen hebben het zelfs al zo vaak gespeeld dat zij de ‘onmogelijke’ achievement, Infallible, hebben weten te bemachtigen. Dit houdt in dat de spelers vijf potjes achter elkaar hebben gewonnen. Hoe dan?!
  • Sinds kort is het mogelijk om in auto’s te rijden in Fortnite. Sommige spelers willen liever alleen een tankstation beheren in plaats van in een auto te sjezen. Waarom?
  • Animal Crossing is goed bezig dit jaar met New Horizons. Nu heeft de franchise (eindelijk) een Instagram account aangemaakt en dat ziet er natuurlijk super schattig en perfect uit.

Animal Crossing8

  • Grand Theft Auto heeft wat meer details bekendgemaakt voor de Los Santos-update voor GTA online. Zo kunnen spelers aan de slag gaan met onder andere 12 nieuwe voertuigen, co-op missies en Bussiness Battles!
  • Ook Red Dead Online heeft een update gekregen alleen zijn sommige fans er niet blij mee. Zij beweren namelijk dat de update de paarden dommer heeft gemaakt. Zo luisteren ze niet naar hun eigenaren en botsen ze veel vaker tegen objecten op. Oh, oh…
  • We sluiten deze Nachtbrakers af met nog één Fall Guys-nieuwtje. Deze game is een groot succes en veel bedrijven willen dan ook met de game samenwerken. Sommige ideeën zijn alleen beter dan andere…

Dit waren alweer alle nieuwtjes voor deze Nachtbrakers! Nu is het tijd voor weekend en ga ik met spoed met Horizon Zero Dawn door. Na mijn review ben ik er niet meer aan toegekomen en ik kan niet wachten om er weer mee verder te gaan! Het is nu tijd om deze Nachtbrakers af te sluiten met muziek en deze week heb ik gekozen voor Summer Paradise van Simple Plan en Sean Paul. Een heel fijn weekend allemaal en ik zie jullie volgende week weer!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?