Nachtbrakers: 07/04 met Overcooked 2, Minecraft en Kingdom Hearts

Hallo pieps! Wat een tijd, wat een tijd! Binnen blijven, mooi weer en dan is deze jongeman ook nog eens vader geworden! Ja ja, je leest het goed! Na een weekje vaderschapsverlof ben ik weer terug! Al moet mijn tijdsbesef wel nog even terugkomen, want ik was de hele avond al bezig met proberen mijn dochtertje te begrijpen, wat ze precies bedoelde met haar huilen, nog even snel een luiertje verschonen en toen was het alweer tien uur in de avond! Oeps, ik moet jullie nog even snel een Nachtbraker brengen! Dus dat ga ik nog even doen! Ik hoop dat het een beetje te volgen wordt en overzichtelijk wordt... Even kijken of deze superpapa het schrijven nog niet verleerd is!

Nachtbrakers Wesley

  • Blijf thuis! Vind je dat ook zo saai? Verveel jij je ook zo? Dan is er goed nieuws! Marvel geeft gratis digitale stripboeken weg om je door deze zware tijd te helpen! Hoe? Via de app Marvel Unlimited. Nu hoor ik je denken: maar ik heb daar helemaal geen account, en heb geen zin om aan een dure uitprobeer-periode vast te zitten. Maar dat hoeft helemaal niet! Deze stripboeken zijn gewoon gratis en voor niets op te halen!
  • Wat een tijden! Nintendo waarschuwt dat er steeds meer fraude wordt gepleegd met creditkaarten. Nintendo beveelt je hierom ook aan, om een stappenplan van twee stappen te volgen en zo je account beter dicht te spijkeren. Dit korte stappenplan kun je vinden op de site van Nintendo Life.
  • Kingdom Hearts Union Cross X is vier jaar jong! Hartelijk gefeliciteerd! Als je een account voor dit spel hebt, verdien je 10,000 gems als je inlogt! Waar wacht je nog op!
  • Ja ja, het zal Wesley's Nachtbraker niet zijn als er geen Red Dead Online weetje in zou zitten. Deze week krijg je namelijk vijf goudstaven al inlogbonus en dubbele XP in Showdown Modes en Races! Ka-ching! Veel bonus voor weinig acties!
  • Ik krijg bijna zin in een bijna-midernacht-snackie bij het lezen van het volgende nieuwtje. Overcooked 2 krijgt een nieuwe editie. Deze gaat 'Gourmet Edition' heten. Wees snel! Tot een korte tijd na release heb je ook nog eens korting op deze appetijtelijke game!
  • Zijn er Minecraft en Harry Potter fans voor het scherm? Ja? Opgelet! Er is een nieuwe Hary Potter map te downloaden op Minecraft! Er zijn verschillende omgevingen van de tovenaarswereld te zien, waaronder Zweinstein en De Wegisweg. Je kunt er op bezemstelen vliegen, tegen Dementors vechten, puzzels oplossen en nog veel meer! Ga het beleven op Minecraft. O ja, de map heet Witchcraft and Wizardry, misschien wel makkelijk om te weten...

Zweinstein Minecraft

  • 1.7 miljoen. Dat is het aantal mensen die Valorant hebben gekeken op Twitch. En ik hoor het je al denken... dat is meer dan dat er naar Fortnite gekeken werd! Dat is zo gek nog niet!
  • Helaas. De Hammer Bros. Tour zit er weer op voor de race game voor de mobiele telefoon, Mario Kart Tour. Maar niet gevreesd! Speciaal voor de snelheidsduivels onder ons hebben ze weer een nieuwe tour voor ons! Deze keer is niemand minder dan onze favoriete dinosaurus met de lange tong de hoofdrolspeler: Yoshi! Nu kun je in de game samen met onder andere Mario, Luigi en Peach op een eiland in de vorm van Yoshi door de bochten scheuren! Waar wacht je op! Plankgas!
  • Ook nieuws voor de thuisblijvers die Pokémon Sword en Pokémon Shield spelen. Er is namelijk een grote Online Event waar iedereen aan mee kan doen! Deze wordt iedere woensdag een uur lang gehouden.

Jawel, dat was hem weer! Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben! Ik vond het in ieder geval fijn dat ik er weer één voor jullie mocht schrijven! Deze kersverse papa gaat nu het bedje in, hopend dat zijn dochter ook een beetje slaapt! Ik laat jullie natuurlijk niet zomaar achter, want deze keer kruis ik mijn liefde voor hiphop met mijn liefde voor mijn dochtertje! Helaas geen clipje maar wel een ontzettend leuk nummer! Enjoy en welterusten!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?