Nachtbrakers: 06/12 Met Snoop Dogg in NHL 20, Death Stranding en Baby Yoda

Hallo allemaal welkom bij alweer de laatste Nachtbraker van de week. Deze week is er genoeg gebeurd, zoals de eerste officiële trailer voor de Black Widow film, Nintendo Switch online die zes nieuwe titels heeft gekregen en de Fortnite Winter Royale competitie die weer is teruggekeerd. Ook kwamen gisteren Sinterklaas en Piet bij veel mensen langs om pakjes af te geven. Helaas reden ze mijn huis stilletjes voorbij en moet ik dit jaar op de Kerstman wachten. Maar genoeg gepraat laten we deze Nachtbrakers snel starten!

Nachtbrakers Jolien

  • Snoop Dogg gaat blijkbaar in NHL 20 zitten als commentator en bespeelbaar personage. Zoals Claudia heel mooi gezegd heeft, “Die gast duikt letterlijk overal op!”
  • Death Stranding heeft veel gemengde recensies gekregen toen de game een maand geleden uitkwam. Gelukkig vindt Super Smash Bros. ontwikkelaar Masahiro Sakurai het een geweldige game! Dat vertelde hij in een gast-column in het Japanse magazine Famitsu.
  • Nu de Sint bijna weer naar Spanje vertrekt is het tijd om je klaar te maken voor kerst! Veel games zijn dat al, zo heeft Concrete Genie een gratis content-update uitgebracht om spelers in kerstsfeer te brengen
  • Amiibo bestaat vandaag vijf jaar! Om de verjaardag van deze verzamel-items te vieren heeft Nintendo een speciale animatie gemaakt.

Amiibo

  • Hier komt nog een Amiibo nieuwtje. Lucina en Robin van de Fire Emblem franchise gaan namelijk een reprint krijgen!
  • GTA Online krijgt er weer een nieuwe heist bij in het Diamond casino. Het liefst wil ik een aankondiging van GTA VI, maar dit is ook een leuk nieuwtje.
  • Zoals eerder al benoemd werd kwam vorige week de eerste trailer van Black Widow uit. Nu heeft Disney ook een nieuwe trailer uit gebracht voor de Mulan live-action remake… ik ben eerlijk gezegd nog steeds een beetje bitter dat er geen muziek in zit.
  • Uitgever PQube heeft bekendgemaakt dat Is it wrong to try pick up girls in a Dungeon een westerse release gaat krijgen. Voor de mensen die zin hebben in sexy anime girls in een dungeon.
  • Ik heb slecht nieuws voor Xbox Game Pass houders. Control gaat toch niet naar de online service toe komen. Dat heeft ontwikkelaar Remedy bekendgemaakt in een statement.
  • Iedereen is verliefd geworden op baby Yoda uit The Mandelorian. Nu heeft producer John Favrau bekendgemaakt dat de backstory van dit schattige wezentje eraan zit te komen. Ik ben benieuwd!

Baby Yoda

Dat was het weer voor de Nachtbrakers deze week. Sinterklaas is afgelopen en Kerst en nieuwjaar loeren om het hoekje. Ik kan in ieder geval niet wachten op Kerst het is mijn favoriete feestdag van het jaar! Lekker eten, cadeautjes, wat wil je nog meer?! Ik ben daarom vereerd dat ik deze eerste Nachtbrakers na Sinterklaas mag afsluiten met een christmas classic. Ik denk dat een aankondiging hiervoor niet nodig is. Een hele fijne avond iedereen en tot volgende week.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?