Nachtbrakers: 06/11 met Blacksad, Crash Team Racing en Pennywise in Mortal Kombat 11?

Mijn eerste Nachtbraker voor de maand november, wat een feest. Want mijn god, heel de maand zit volgepropt met games. Mooi, want dan zijn we weer lekker fanatiek bezig hier op de redactie. Vanavond staan we ook weer klaar. Zo hebben we nieuwtjes over Crash Team Racing: Nitro Fueled, die krijgen namelijk weer wat nieuwe content. Blacksad: Under the Skin verschijnt ook weer even, want sommige gelukvogels hebben de game al te vroeg gedownload! Maar of je daar gelukkig van wordt is nog maar de vraag...En niemand minder dan Ed Boon schotelt ons weer eens een lekker trol tweet voor. Ik hou van die man. Let's get started!

Nachtbrakers Bram

  • Hitman 2 wordt 1 jaar in de maand november. Hoera! Spelers worden beloond met gratis speeldagen. Elke dag kun je een uitbreiding gratis uitproberen.
  • Borderlands 3 heeft een gigantisch arsenaal aan te gekke wapens. Nu blijkt het dat er meerdere sites zijn die deze wapens aan Borderlands spelers willen verkopen, maar dan moet je echt geld neerleggen! Ik grind liever een paar uur, dan een 10tje neer te leggen. Typische Hollander, ik weet het.
  • Yoo dat is mijn maat hé. Ed Boon, wat een legend. En een beruchte Twitter trol. Nu loopt ie een beetje te kloten met een Pennywise x Joker meme. Hij zegt dat het geen bevestiging is voor de horrorclown, maar hij zegt ook niet dat het een ontkenning is. Wink wink.
  • Diablo IV is al een tijdje geleden aangekondigd. Nu heeft Blizzard Entertainment aangegeven dat cross-platform multiplayer een doel is voor het team. Hell yeah.
  • Norman Reedus is erg blij met zijn rol in Death Stranding. Zo blij zelfs, dat hij zegt dat hij het prima vindt dat Silent Hill P.T., waar hij oorspronkelijk in speelde, gecanceld is. The fuck Norman, spreek voor jezelf!
  • Crash en zijn crew gaan weer verder racen. De game krijgt een nieuwe uitbreiding genaamd Neon Circus. Mario Kart killer? Of toch net niet? Laat het ons weten welke racer jij het beste vindt!

Crash Team Racing Nitro Circus

  • The Batman is de nieuwe reboot van de filmserie over de iconische DC held. Colin Farrell en Andy Serkis zijn toegevoegd aan de cast. Colin zal de rol van The Penguin vertolken, terwijl Andy de geweldige ober Alfred Pennyworth vorm geeft.
  • A Year of Rain is vandaag voor het eerst verschenen. De game is te vinden op Steam via Early Access. Have fun!
  • We hebben natuurlijk al de detective game Blacksad: Under the Skin behandeld op de site in meerdere rubrieken, maar het is nog even wachten op de release. De game is echter al te vroeg in diverse stores verschenen, waar de uitgever niet al te blij mee is. De versie die nu uit is heeft namelijk nog geen enkele Day One patch ontvangen!

Yup, dat was het weer voor vanavond. Niet een superlange editie, maar wel weer wat interessante troep! Zoals ik al eerder zei, we zijn hier bij Gameliner hard aan het werk om jou elke dag te vermaken met je favoriete gamecontent. Dus hopelijk heb je er vanavond weer van genoten. Wat een releaselijst hé. Uitbreidingen voor de grote games, maar ook enorme games zoals Pokémon en Star Wars zijn later deze maand te bewonderen. Ik ben uiteraard erg benieuwd. Er is wel een game die ontbreekt. Deze maand zou eigenlijk DOOM Eternal natuurlijk verschijnen, maar helaas is de game uitgesteld naar maart. Om toch nog een beetje je metal en demonverslindende fix te ontvangen, is de muziekkeuze voor deze maand iets waar elke DOOM liefhebber toch wel iets mee kan. Wat lekkere, harde, grove herrie. En hoe kan je beter daaraan beginnen dan met Slipknot. Slaap lekker en droom maar lekker over de Doom Slayer.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?