Nachtbrakers: 06/08 met World of Warcraft en Animal Crossing

Tsjongejonge, het was me toch een weekje. Niet alleen was het continu bloedheet, maar er viel ook geen kut te lezen qua nieuws uit de game-industrie. Uiteraard heb ik vanavond wel mijn best voor je gedaan om alsnog wat leesvoer voor je te vinden, zodat je in ieder geval deze nacht nog wel wat te lezen hebt terwijl je wegsmelt. Zit je er klaar voor?

Nachtbraker Claudia

  • Je hoeft je tussen 11 augustus en 6 september niet meer te vervelen. Pathé Arnhem organiseert namelijk gedurende die periode Pathé Privé Play. Hiermee kun je samen met je vrienden een bioscoopzaal afhuren om twee uur lang te gamen op het witte doek. Er kunnen in totaal zestien mensen tegelijkertijd spelen en het grapje kost je 180 euro. Als ik nou toch eens vrienden had...
  • Bethesda komt vandaag met heuglijk nieuws. Spelers die DOOM Eternal[/lijst-item] of The Elder Scrolls Online op de consoles spelen, krijgen gratis een next-gen upgrade. Toch weer twee redenen om een PlayStation 5 of een Xbox Series X aan te schaffen.
  • Het is ongeveer een maand geleden dat de World of Warcraft PvP-legende Reckful was overleden. Nu wordt hij officieel herdacht in de game waar hij zo bekend mee is geworden. Reckful wordt namelijk een Rogue Trainer NPC, die te vinden is in het Cathedral of Light in de aankomende uitbreiding Shadowlands.
  • Vorige week onthulde Microsoft de releasedatum voor xCloud via Game Pass Ultimate. De dienst is vanaf volgende week beschikbaar via Android-apparaten. Maar hoe zit het dan met iOS-apparaten? Voorlopig geen xCloud op iPhones en iPads, daar Apple dit middels allerlei regeltjes onmogelijk maakt. Zucht, raad eens wie er alles van Apple thuis heeft...
  • Animal Crossing: New Horizons is nog steeds een ontzettend populaire game. De game is inmiddels 22,4 miljoen keer over de toonbank gegaan. Dit maakt de game met de vrolijke diertjes de op een na best verkopende game op de Nintendo Switch. Animal Crossing loopt nog maar vier miljoen verkocht exemplaren achter op Mario Kart 8 Deluxe.
  • Hoewel er elke maand nieuwe games worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass, verlaten games de abonnementsdienst soms ook. Microsoft heeft nu een briljante muziekvideo gemaakt om spelers ervan bewust te maken dat niet alle games voor altijd in de bibliotheek te vinden zullen zijn. De diepzinnige lyrics, de muziekvideo met hoge production value, ik moet toch echt even een traantje wegpinken.
  • Ken je de cult-klassieke cartoon Ren & Stimpy nog? Comedy Central heeft onlangs onthuld dat deze bizarre tekenfilmserie een reboot krijgt! Nu maar hopen dat ze 'm niet gaan verpesten en de vreemde volwassen humor er lekker in laten.
  • Medewerkers bij Blizzard Entertainment zijn boos. Ditmaal niet vanwege de ban van een Hearthstone-speler, maar vanwege hun salaris Blijkbaar verdienen de hardwerkende nerds bij Blizzard zo weinig, dat sommigen van hen zelfs zeggen maaltijden over te moeten slaan omdat ze anders hun huur niet kunnen betalen. Bizar.
  • Voor de mensen die het wat boeit, DrDisrespect is weer begonnen met streamen. Nadat de kneus van Twitch werd verbannen, heeft hij er nu voor gekozen om op YouTube verder te gaan. Stop making stupid people famous, please.

Zo, dat was het dan weer voor vandaag. Ik zit hier langzaam weg te smelten, dus laat ik mijn outro maar kort houden. Vandaag wordt Death Metal Donderdag afgesloten met een, niet zo Death Metal, nummertje van de Iraanse band Arsames. Kijk, ik wil geen politieke onzin in de Nachtbraker, maar ik vind dat dit toch wel even gedeeld moet worden. Arsames is namelijk een Death Metal band. Uit Iran. En weet je wat er in Iran aan de hand is? Daar is Death Metal verboden omdat het "satanisch" zou zijn. Iedereen weet toch dat dat Black Metal is? Anyways, de Iraanse regering heeft de band nu opgepakt en veroordeeld tot vijftien jaar celstraf vanwege satanische activiteiten en het tegen de islamitische regering zijn. Ach, fuck off met die onzin.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?