Nachtbrakers: 06/04 met Capcom, Call of Duty en Valorant

Het was me het weekendje wel. Eindelijk hebben we weer een acceptabel weertje gehad. In plaats van dat we daar lekker van konden genieten zaten we binnen vanuit het raam naar buiten te kijken hoe mooi het allemaal was. Tjsa, af en toe duik je natuurlijk wel de tuin in maar het happen naar frisse lucht blijft toch beperkt tot die paar vierkante meter. Het is dus allemaal even behelpen. Wat niet behelpen is, is dat het weer tijd is voor een nieuwe Nachtbraker. Vers van de pers. Speciaal om jou de nacht door te helpen. Of de dag, kijk maar. Daar gaan we weer!

Nachtbrakers Patrick

  • Ik knal er gelijk in met een gratis tippie van flippie. Er is nu Paas sale op Steam, waarmee je onder andere Resident Evil 3 Remake voor een zachter prijsje binnen kunt halen. Geen idee of het wat voor jou is? Check dan Bram zijn review van Resident Evil 3 Remake.
  • Het gerucht gaat dat de game Deep Down, dat ontwikkeld werd door Capcom, al bijna af was toen het project werd geschrapt. De game werd in 2013 aangekondigd en vorig jaar trok Capcom na veel geruchten definitief de stekker eruit.
  • Call of Duty heeft zijn eigen league, maar door de wereldwijde coronacrisis is het voorlopig niet mogelijk wedstrijden te organiseren. Om dat probleem te omzeilen wordt de league nu digitaal voortgezet. De datums zijn nu bekendgemaakt en ging het project dus 'Deep Down' the drain. Ja, hij maakt hem gewoon hoor..

Call of Duty League schema

  • Nog meer Capcom nieuws dan, want het bedrijf heeft een trademark gekregen voor Adelion. Bandai Namco heeft op zijn beurt een trademark voor Battle Alliance te pakken. Hoppa, twee nieuwtjes in één, special voor jou. Zo ben ik.
  • Riot Games heeft weer een klein beetje informatie gedeeld over Valorant. De shooter heeft namelijk skill based matchmaking. Dus als ik die game ga spelen, wordt ik ingedeeld met een stelletje noobs.
  • Allemaal leuk en aardig dat thuis zitten, maar als je aan het gamen bent verbrand je je calorietjes niet. Problemen zijn er om op te lossen, dus heeft iemand een mod gemaakt om Dark Souls III te kunnen spelen met de Ring Fit. Alsof dit game an sich al niet zwaar genoeg is.
  • En dan nóg meer Cacom nieuws nu, want het bedrijf is benieuwd of wij zitten te wachten op meer Resident Evil remakes. Daar hebben ze een vragenlijstje voor opgezet die gericht is op de Aziatische gamers. Nou, zitten we er op te wachten?
  • Psst, wil je een toffe game spelen voor noppes? Natuurlijk wil je dat! Start dan je Xbox One of pc op en geniet van een gratis Gears 5 trail. Wel eerst even deze Nachtbraker uitlezen natuurlijk.
  • Er is een nieuwe trailer verschenen voor My Hero One's Justice 2, want er zit DLC aan te komen. Die brengt een nieuw personage met zich mee Keigo Takami, ofwel Wing Hero: Hawks voor intimi. Maar omdat die laatste makkelijk uit te spreken is, gebruik ik die lekker ook.

Dat was hem weer luitjes. De eerste Nachtbraker van de week zit er weer op. Morgen is onze kersverse papa Wesley weer van de partij nadat Celine vorige week zijn plaats in nam. Kom morgennacht dus zeker weer even langs. Voor nu neem ik natuurlijk weer afscheid met een muzikaal hoogtepuntje dat Hip Hop Monday helemaal goed afsluit. Ik schotel je een Eminem track voor. Luister ze en een fijne nacht!

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?