Nachtbrakers: 05/11 met SingStar, Pokémon Sword en Shield en Twitch

Geplaatst: 6 november 2019 00:00

Remember, remember the 5th of November. Ook vandaag is het weer tijd voor een nieuwe Nachtbraker vol met kersverse nieuwtjes uit de game-industrie. Ook op deze koude dinsdagnacht valt er weer genoeg te smullen. Zo zijn namelijk SingStar-fans de sjaak, is een beruchte Pokémon-leaker de sjaak en is Twitch de sjaak. Maak je echter geen zorgen, er zitten vandaag ook positieve nieuwtjes tussen. Zit je er al klaar voor?

  • Als jij van een carrière als popster droomt en deze droom probeert te verwezenlijken door het spelen van SingStar, dan heb ik slecht nieuws voor je. De servers van SingStar worden door PlayStation namelijk offline gehaald vanaf 31 januari 2020. Ach, gelukkig hebben we tegenwoordig Let's Sing.
  • Je kunt straks in de nieuwste uitbreiding World of Warcraft: Shadowlands een personage met een andere etnische achtergrond aanmaken. Je kunt straks niet alleen een huidskleur kiezen die bij de achtergrond van je personage past, maar ook de gezichtskenmerken van je personage worden aangepast om dat te reflecteren. Cool!
  • Herinner je je nog dat de volledige Pokémon Sword en Shield Pokédex was gelekt? Nintendo weet dat ook en blijkbaar hebben ze een van de leakers weten op te sporen. Wat een noob.. Iedereen weet toch dat je leaks plaatst met een wegwerpaccount?
  • Microsoft Japan heeft onlangs een test gedraaid met een vierdaagse werkweek. Uit deze test is gebleken dat werknemers niet alleen gelukkiger zijn met een kortere werkweek, maar dat hun productiviteit tevens met 40% is gestegen. Ik vind dat we dit in Nederland ook moeten gaan implementeren!
  • Als jij een grote Fantastic Beasts-fan bent, dan moet je nog even geduld hebben. Het volgende deel uit de serie verschijnt namelijk op 21 november 2021 en speelt zich af in Rio de Janeiro.
  • Red Dead Redemption 2 is letterlijk nog maar net uit voor de pc. Er zijn echter al een paar nerds die de game hebben weten te modden. Zo hebben zij Arthur Morgan in The Joker weten te veranderen.
  • Twitch blijft maar streamers verliezen. Onlangs heeft Jack "CouRageJD" Dunlop, een van de grootste content creators op Twitch, aangegeven dat ook hij het streamingplatform gaat verlaten. Hij gaat echter niet naar Mixer, maar naar YouTube Gaming. #okdoei
  • Vanaf volgende maand is het eerste seizoen van de Netflix-serie The Witcher te zien. Volgens showrunner Lauren Hissrich liggen er al zeven seizoenen klaar van de serie. Hopen dat ze ook alle zeven goed zijn. Ja ik kijk naar jou, Game of Thrones...
  • Over Game of Thrones gesproken, er is wat nieuwe concept art van de serie naar buiten gebracht. Zo zien we bijvoorbeeld hoe de Night King er eigenlijk uit zou moeten zien. Ik moet zeggen, het originele ontwerp is toch een stuk toffer dan die blauwe knakker die we in de serie hebben gezien...

Nou, dat was het dan weer voor vandaag. Ik moet zeggen, het blijft een beetje onwennig om de Nachtbraker niet op de donderdag te doen. Afijn, dit zal vast niet te vaak voorkomen. Traditiegetrouw sluiten we ook vandaag weer af met een lekker deuntje. Helaas was ik vandaag wel een beetje inspiratieloos als het om muziek gaat, dus heb ik maar even wat inspiratie geleend van de Nachtbraker van gisteren. Dus bij dezen, hetzelfde nummer als Patrick had gekozen, maar dan in een iets ander jasje!

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord