Nachtbrakers: 05/08 met Call of Duty: Warzone en Pikmin

Hallo allemaal! Nee nee, ik ben niet dood. Niks aan de hand, geen zorgen. Vorige week was ik helaas verhinderd, maar Delano was zo vriendelijk om deze belangrijke taak op zich te nemen. Maar nu ben ik weer terug. Alles is weer normaal. Een grote geruststelling, mocht je net als ik mega eenkennig zijn. Ik zou eigenlijk een ander woord willen gebruiken, maar dat zou wel eens beledigend opgevat kunnen worden. Maar goed, na een dag bakken in de zon en mijn longen eruit geschreeuw te hebben bij Walibi Holland, ben ik weer klaar om jullie de nieuwtjes van vandaag te brengen!

Nachtbraker Eilish

  • Nu dat Fortnite spelers de mogelijkheid geeft om in auto's rond te rijden, hoort daar natuurlijk ook een nieuwe skin bij. Want ja, alle andere excuses om een nieuwe skin toe te voegen waren op. Je kunt nu rondlopen als een Crash Dummy. Want ja, wie wil dat nou niet? In ieder geval een goede aanmoediging om je niet al te veel aan de verkeersregels te houden in de game.
  • De director van Fallout: New Vegas, Josh Sawyer, is momenteel bezig met een andere game bij Obsidian. Natuurlijk weten we dat Obsidian werkt aan Grounded en Avowed. Maar het project waar Sawyer aan werkt, staat los van deze games. Tenminste, dat is wat hij er zelf over zegt op zijn Twitter-account. Hopelijk komen we snel meer te weten over dit geheimzinnige project.
  • Pikmin 3 Deluxe komt deze herfst naar de Nintendo Switch. Dit werd vandaag nogal abrupt bekendgemaakt door Nintendo. De Switch versie bevat standaard al het DLC materiaal voor de originele game die uitkwam op de Wii U. Daar horen een aantal level pakketten bij met nieuwe puzzels en uitdagingen.
  • Radio's in de auto's van Fortnite spelen allerlei nummers, waaronder muziek van Ariana Grande, Drake en Lady Gaga. Erg grappig, aangezien Lady Gaga in 2019 nog nooit van de game had gehoord. 'Wat is Fortnight?' vroeg ze haar volgers via haar Twitter-kanaal. Tja, laten we er maar van uit gaan dat ze het antwoord nu wel weet. Of ze daar blij mee moet zijn, laat ik maar even in het midden.
  • EA heeft twee 'goal celebrations' in FIFA 21 verwijderd om salty gedrag van spelers tegen te gaan. De 'Shush' en 'A-OK'-celebrations zijn uit de game gehaald. Spelers konden hiermee tijd rekken tijdens wedstrijden, wat erg irritant is voor de tegenstander. Waarom 'A-OK' ook weg moest, is niet geheel duidelijk. Het lijkt echter te maken te hebben met het 'OK' gebaar dat Activision eerder schrapte uit Call of Duty: Modern Warfare. Dit met de reden dat het gebaar verwees naar white supremacy.
  • Het lijkt erop dat Call of Duty: Warzone de toekomstplannen voor Call of Duty aan het teasen is. Spelers die het voor elkaar hebben gekregen om in het Stadium te komen, hebben een ontdekking gedaan. Je kunt keycards gebruiken om kantoordeuren te openen. In die kamers kun je speciale loot vinden, maar ook interactieve computers. De computers laten een Matrix-achtige screensaver zien. Als je de computers gebruikt, verschijnt er een code op het scherm. Eén van de codes eindigt met een Russische tekst die 'reset code' betekent in het Engels. Zou dit een hint kunnen zijn naar Call of Duty: Cold War?
  • Dat de bestandsgrootte van Call of Duty: Modern Warfare helemaal nergens meer over gaat, is iedereen inmiddels wel bekend. De game heeft nu officieel de 200 gigabyte aangetikt. Mocht je de game op de PC spelen, zul je dus een grote schoonmaak moeten uitvoeren voor het installeren. Zelfs als je over een SSD beschikt is dit niet meer leuk.
  • Ninja is weer begonnen met streamen via Twitch. Het is de eerste keer dat hij weer te zien is op dit platform nadat hij vorig jaar vertrok naar Mixer. Nu is zijn Twitch-kanaal met 15 miljoen volgers weer actief. Waarschijnlijk omdat Mixer er afgelopen maand mee gestopt is. Hij laat weten dat hij nog niet vast terug is naar Twitch. Want ja, er moet natuurlijk wel eerst zo'n 30 miljoen dollar geboden worden. Kan ik dat ook vragen als ik mijn haar blauw verf?
  • Necromunda: Underhive Wars is een spin-off van Warhammer. De game werd in 2017 al aangekondigd en heeft nu een release datum gekregen. Vanaf 8 september kun jij je bij een gang van moordenaars voegen. De speelwijze van de game is vergelijkbaar met Mordheim: City of the Damned, die ook ontwikkeld is door Rogue Factor. Aangezien je een team van vijf kunt samenstellen, kun je alle klassen mee de oorlog in nemen.

Zo, dat was ie weer mensen. Blij dat ik terug ben? Ik in ieder geval wel. Een weekendje België zorgt er toch altijd weer voor dat ik Nederland veel meer ga waarderen. Vooral de verkeersveiligheid en het feit dat de schokbrekers van mijn auto hier niet helemaal naar de kloten gaan. Kom op, het is al bijna een oldtimer. Maar goed, nu kan ik weer genieten van de heerlijk soepele Nederlandse wegen. Nu ga ik lekker met mijn voetjes omhoog zitten. Wat er nog van over is na de hele dag slenteren. Ik laat jullie achter met dit leuke liedje dat iedereen kent, maar dat je niet al te serieus moet nemen. Geloof me. Niet doen. Bye bye!

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?