Nachtbrakers: 05/06 Met: Animal Crossing en Pokémon

Hallo allemaal, het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer mijn beurt is voor de Nachtbrakers. Er is ook weer genoeg gebeurd deze week met het uitstel van de PlayStation 5-presentatie en het lekken van de eerste beelden van de nieuwe Xbox Store. Voor vannacht heb ik in ieder geval weer een aantal leuke nieuwtjes op een rijtje gezet, of in ieder geval ik denk dat het leuke nieuwtjes zijn… Ik begin weer te ratelen laten we snel beginnen met deze Nachtbrakers!

Nachtbrakers Jolien

  • Laten we beginnen met een gameverjaardag! Earth Bound bestaat namelijk vandaag 25 jaar. Jeetje wat gaat de tijd snel.
  • Altijd al PUBG willen spelen, maar twijfel je of het bij je past? Dit weekend kan de game gratis gespeeld worden via op Steam, dus grijp je kans om het uit te proberen!
  • Naast gamen vind ik het ook geweldig om cartoons en anime te kijken. Nu heeft Pokémon een short gemaakt met Mimikyu en Scraggy in de animatiestijl van de jaren 30/40. Dit maakte mijn dag helemaal goed om eerlijk te zijn.
  • Het is een tijd voor een leuk weetje, wist je dat de eerste Harry Potter-game niet Harry Potter and the Philosopher’s Stone was, maar één of andere vage LEGO-game, LEGO Creator: Harry Potter? Nee, ik ook niet…
  • Net had ik het al over Pokémon, maar hier komt nog één nieuwtje. De nieuwste aflevering van de anime Pokémon: Twilight Wings is uitgekomen in Japan. Deze keer speelt de Chairman’s assistente, Oleana, de hoofdrol. Ik ben benieuwd!
  • Een arm klein meisje barste in tranen uit toen ze erachter kwam dat haar dorpsbewoner, Diva, ging verhuizen in Animal Crossing: New Horizons. Als troost heeft haar moeder een plushie gemaakt, zodat Diva alsnog voor altijd kan blijven. Aaaw…
  • Er is een gloednieuwe special edition aangekondigd voor Captain Tsubasa: Rise of Champions. Krijg je een ware tafelvoetbaltafel bij je game naast allemaal andere leuke merchandise. Alleen moet je wel 1.989 euro betalen. Dat wordt even sparen…
  • Mortal Kombat 11-fans kunnen er eindelijk achter komen hoe de slechterik Shao Kahn eruitziet zonder helm. Ik heb de beelden gezien en ik weet niet of de fans dat wel willen weten.
  • Als laatste heeft een PlayStation-fan zijn PS4-collectie een ware retro make-over gegeven. Dit heeft hij gedaan door van al zijn games cases te maken in de stijl van de eerste PlayStation. Nice!

PlayStation2

Dit was het alweer voor deze Nachtbrakers. Nu is het tijd om weekend te vieren en ook mijn verjaardag! Het moment dat deze Nachtbrakers online gaat is het begin van de dag dat deze , nog steeds niet al te grote, gamer werd geboren 22 jaar geleden. Dus dit weekend ga ik naast gamen ook de nodige taart eten en cadeaus uitpakken. Nu is het tijd om deze Nachtbrakers af te sluiten met muziek! Deze week heb ik gekozen voor Marshmello en Bastille met het nummer Happier. Fijn weekend allemaal en ik zie jullie volgende week weer!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?