Nachtbrakers: 05/01 met Resident Evil Village en It Takes Two

Geplaatst:

Je hebt weleens van die weken dat ze echt voorbij lijken te vliegen en dit is dus zo'n week. Het helpt ook wel mee dat de Nachtbraker deze week weer te lezen is. Ook vandaag heb ik weer een negental nieuwtjes bij elkaar geschraapt voor een lekker Nachtbrakertje. Ik heb weer van alles wat voor je in de aanbieding. Van Resident Evil Village tot Stardew Valley en van een bezorgde aap tot Logan Paul. Oke, die laatste twee zijn min of meer hetzelfde. In ieder geval qua intelligentie. Enfin, laten we weer lekker beginnen voor het alweer donderdagnacht is. Drie, twee, één... go!

onbekend

  • Dat Logan Paul de grootste idioot uit de geschiedenis is, wisten we eigenlijk al wel. Maar hij vindt het maar wat leuk dat te bevestigen. Dit keer heeft hij 3,5 miljoen dollar besteed aan valse Pokémonkaarten. Lekker bezig, Paul!
  • Babylon's Fall is goud gegaan. Ik heb echt zwaar het gevoel dat die game enorm gaat tegenvallen, maar hey, hij gaat in ieder geval zijn beloofde releasedatum halen. Dat kun je van veel games tegenwoordig niet zeggen.
  • Momenteel is CES 2022 in volle gang en wordt er best veel toffe tech onthuld. Zo werd de PlayStation VR 2 officieel aangekondigd. Wat er ook werd aangekondigd is een pc die zelf kan ademen. Als dit niet creepy is, dan weet ik het ook niet meer.
  • It Takes Two mocht dan bij The Game Awards de grote winnaar zijn, bij de Steam Awards is er toch voor een andere game gekozen. Resident Evil Village is tijdens die show gekroond tot beste game van het afgelopen jaar.
  • Gister hadden we het ook al over Genshin Impact en ook vandaag komt de game weer even voorbij in de Nachtbraker. De 2.4 update is namelijk live. Fantastisch toch?
  • De nieuwe champion voor League of Legends is gelekt. Het personage heet Zeri en ziet er uit zoals je in de tweet hieronder ziet. Ik speel geen League of Legends en na deze tweet snap ik weer waarom.
  • Er is een masker uit Dead by Daylight gehaald. Het cosmetische item voor The Cannibal stond ook wel bekend als Leatherface en zorgde ervoor dat mensen lastig werden gevallen met racistische bejegeningen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, dus dat onding is inmiddels uit de game getieft.
  • Ontwikkelaar ConcernedApe is voorlopig wel even klaar met Stardew Valley, as far as he's concerned. Mogelijk komen er nog wel updates, maar reken er maar niet op. Zo luidt het devies vanuit de studio. Eric Barone is natuurlijk momenteel ook veel te druk met Haunted Chocolatier. Niet dat ik daar nou om sta te springen...
  • Fans zijn bezig met een remake voor Resident Evil: Code Veronica. Deze fangame moet nog dit jaar verschijnen en er is zelfs een heuse trailer van. Die kun je natuurlijk hieronder checken.

Zie je? Voor je het weet is het weer voorbij gevlogen en moet je weer een dag wachten tot de volgende Nachtbraker. Het zij zo. Voor nu laat ik je weer achter met een lekker muziekje in de nacht. Daar zijn de meningen vandaag wellicht wat over verdeeld, maar ik durf het aan. Ik deel gewoon een liedje van niemand minder dan Justin Bieber. Je weet wel, dat omhooggevallen kindsterretje dat ooit eens besloot met z'n snikkel voor de paparazzi te gaan poseren. Ach, hij maakt zo nu en dan wel een lekker nummertje. Houdoe!

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil Village

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 mei 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord