Nachtbrakers: 04/12 met Pillars of Eternity II, Dragon Age 4 en Avatar

Het is een speciale dag het moment dat dit artikel uitkomt. Alle brave kinders mogen natuurlijk weer heerlijke cadeautjes verwachten en de stoute kinderen mogen naar Spanje. Al weet ik niet of ik dat nou echt een straf kan noemen. Ik zou best even een jaartje ergens in de zon willen fikken. Maar helaas, ik ben veel te lief om opgesloten te worden in een uitzonderlijk grote zak. Ik weet niet wat jullie deze week hebben uitgespookt, maar ik heb mij heerlijk vermaakt met Halo: Reach. Ja, ik weet het. Als je zo graag die game speelt, wat ben je dan nou weer aan het tikken? Goed punt. Laten we maar snel eens beginnen. Veel tweets en veel RPG's in deze editie. Let's get started.

Nachtbrakers Bram

  • Volgens een Forza Horizon 4 leak komen er meer dan 100 nieuwe automobielen naar de game. Hoe en wanneer? Zodra we dat weten, lees je dat hier bij Gameliner!
  • Fijne Dragon Age dag! Bioware heeft een mooie tweet gepubliceerd waar natuurlijk helemaal niks verrassends aan is :). Dragon Age 4 waar blijf je.
  • Halo: Reach is uit op de pc en dat betekent maar één ding. Mods. Volgens 343 Industries kun je de anti-cheat software uitzetten om zo eens lekker de grenzen op te zoeken. Nice.
  • Pillars Of Eternity II: Deadfire is binnenkort geen pc exclusieve titel meer. De game komt naar de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch!
  • Brawlhalla x Steven Universe. Ik weet niet wie om deze combo heeft gevraagd, maar hij komt eraan!
  • Call of Duty: Modern Warfare heeft heel wat spelers kwaad gemaakt door Gungame zonder pardon te verwijderen uit de online playlisten. Ook zijn er geruchten over de microtransacties en Season Passes die gaan verschijnen. Activision, waarom doe je dit.
  • Wist je dat er een Avatar game in de maak is voor de volgende generatie consoles? Wist je dat ze daar nog steeds mee bezig zijn? Nou, nu weet je het wel.

Nou, dat zit er weer op. December belooft veel goeds, vind je ook niet? Voor mij persoonlijk misschien dan. Ik kan lekker gaan reflecteren over wat voor een gek gamejaar het weer geweest is. Daarom vond ik dat de muziek die ik deze maand uitkies, dat ook moet gaan weerspiegelen. Ik presenteer u, de beste soundtracks van mijn persoonlijke favorietjes. En ik begin uiteraard met mijn persoonlijk GOTY. De absolute krankzinnigheid in Mortal Kombat 11. En het heeft ook nog een dikke track. Oh en veel plezier met de kids en die sint hé. Hopelijk geeft hij ze wat toffe games mee! Houdoe.

BRON Fijne Sinterklaas!

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?