Nachtbrakers: 04/11 met Cyberpunk 2077, Luigi's Mansion 3 en seks

Net als je even van je weekend denkt te genieten, knipper je even met je ogen en is het plotseling weer maandag. Het is niet bij te houden zo snel als de tijd gaat. Het betekent wel dat je weer een nieuwe week met allemaal verse nachtbraker-nieuwtjes te wachten staat en aan ondergetekende de schone taak dit weer even vakkundig af te trappen. Mijn chronische blue monday wordt altijd weer omgetoverd tot een vrolijkere kleur als het besef weer komt dat ik een nachtbraker in elkaar kan flansen. Ik ben er klaar voor, jij ook? Komt u maarrrrr...

Nachtbrakers Patrick

 • Niet per se gamegerelateerd, maar wel interessant om te weten is dat één op de tien mannen tijdens de seks op hun telefoon kijkt. Alsof je op dat moment niks beters te doen hebt. Stel je toch eens voor dat je dat appje of die like een halve minuut later had gecheckt.
 • Voor een nieuwe commercial heeft Sony een behoorlijke sterrencast samengesteld. Een sterrencast van prominente personages welteverstaan. Zo zien we onder meer Cloud, Aloy en zelfs onze eigen Virgil van Dijk in de reclamespot voorbij komen. Kijk zelf maar!
 • Rockstar Games is nog altijd druk bezig met het onderhouden van Red Dead Online. Deze week zijn er onder meer een nieuwe legendary bounty, nieuwe emotes en nieuwe bonussen toegevoegd. Gamen maar!
 • Headcannon - de mede ontwikkelaar van Sonic Mania - is een crowdfunding gestart voor een nieuw project dat Vertebreaker heet. Mensen die een SEGA hadden kennen de platformer wellicht nog van vroeger. Oh, de nostalgie!
 • Gio Corsi heeft bekendgemaakt het PlayStation-schip te verlaten. Wat de beste man hierna gaat doen heeft hij er dan nog even niet bij gezegd.
 • Luigi's Mansion 3 kwam op 31 oktober uit en heeft inmiddels de nummer één plek van best verkochte Nintendo Switch game van 2019 te pakken. Hij laat hiermee zijn broertje achter hem, die dit jaar in Super Mario Maker 2 te zien was.
 • Yakuza: Like a Dragon is momenteel in ontwikkeling en de game krijgt een demo, zo heeft SEGA bekendgemaakt. Dus mocht je deze van te voren even willen testen alvorens je je zuurverdiende centen over de balk smijt, dan kan dat straks dus.
 • In recent gelekte beelden lijkt te zien te zijn dat DOOM en Mario RPG een crossover krijgen met Super Smash Bros. Ultimate. Van beide games zouden Mii-costumes gaan komen. De lek wordt getoond door PapaGenos op YouTube. Ik wil Doomguy als personage in Super Smash!
 • Dat Keanu Reeves in Cyberpunk 2077 schittert is inmiddels een gegeven, maar wist je dat hij eigenlijk veel minder lang te zien zou zijn in de game? De screentime van de Matrix-acteur is tijdens de ontwikkeling van de game meer dan verdubbelt. Zijn personage heeft op het hoofdpersonage na, het meeste dialoog in de game.
 • Jeff Kaplan steekt niet onder stoelen of banken dat hij het jammer vindt dat de aankondiging van Overwatch 2 al op voorhand was gelekt. In een interview met Kotaku geeft hij aan dat het behoorlijk demotiverend is voor het team. Tsja, dan moet je toch wat voorzichtiger te werk gaan vandaag de dag.
 • Er zijn veel mensen die kunnen genieten van esports, zo ook op onze redactie. Dat het in populariteit blijft winnen blijkt wel uit de kijkcijfers van de populairste esports events. Esports Charts heeft hierover wat statistieken op Twitter gedeeld.

Had je nou weer met je ogen geknipperd? Deze nachtbraker is namelijk al tot een einde gekomen. Nou ja, einde. Zolang er nog geen muziek gedraaid is, is er ook nog geen einde. Het is weer hip hop monday vandaag, dus schroef het geluid van die speakers weer lekker op en geniet van de muziek. Jay Z en Kanye hebben weleens wat samen gedaan. Nou mag die laatstgenoemde wel een gekkie zijn, hij kon wel lekkere muziek maken. Ik ben niet zo fan van zijn gospel-oeuvre van vandaag de dag, maar ik mag graag af en toe een plaatje van hem opzetten. Tot de volgende beste lezers!

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?