Nachtbrakers: 04/10 Met Steven Universe, Link en Red Dead Redemption 2

Het is alweer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor de laatste Nachtbrakers van de week. Vorige week kon ik vanwege mijn opleiding geen Nachtbrakers schrijven en mocht Anita zich er voor het eerst aan wagen. Dit weekend zijn er genoeg activiteiten, zoals onder andere het First-Look festival in de Jaarbeurs, waar je de nodige games kan spelen voor ze uitkomen. Of je kan natuurlijk thuis blijven en de lange rijen vermijden zoals onze Rudy van plan is. Hier zijn in ieder geval een paar nieuwtjes om je weekend mee te beginnen.

Nachtbrakers Jolien

  • Robert Kirby een advocaat aan wie Nintendo personage Kirby zijn naam te danken heeft, is vandaag op 79-jarige leeftijd overleden. Rip Robert Kirby...
  • Het elfde seizoen van de battle-royale game Fortnite is uitgesteld. Jeetje wat jammer nou...
  • De populaire animatie serie Steven Universe gaat nog een laaste seizoen krijgen en de opening krijgt hiervoor nog één laatste update. Here we are in the Future!
  • Het is alweer bijna een jaar geleden dat Stan Lee de wereld heeft verlaten. Om hem te eren heeft Marvel een actiefiguur van deze held aangekondigd.
  • Ben je ook chaos aan het aanrichten als een gans in Untitled Goose game? Dan ben je niet de enige, want deze game heeft al 100.000 kopieën verkocht sinds zijn release!

Untitled Goose Game2

  • Vandaag is het derde seizoen van Big Mouth op Netflix verschenen. Het lijkt erop dat het weer een puberale hel gaat worden voor de personages...
  • Vind je je Nintendo Switch dock ook zo donker en saai? Dan moet je de dock van deze van zien die hem heeft omgetoverd in Koholint Island van Links Awakening!

Link Dock

  • Ben je fan van Magic: The Gathering Reveals en My Little Pony? Goed nieuws, want er komt namelijk een cross-over tussen deze twee franchises!
  • Ben jij nu naar de 24 uur Pokémon Sword en Shield aan het kijken? Ten eerste respect, want blijkbaar gaan er toch interessante dingen in de video getoond worden.
  • Naast het versieren van Kolonel Kernel in de KFC Dating Simulator, heeft Wendy's zich ook in de fastfood gamewereld gestort. Zij heeft een table top RPG uitgebracht waar je de strijd aan moet gaan tegen de bevroren burgers van McDonald's. Dit is geen grap, ik herhaal, dit is geen grap!

Een Wendy's table top rpg... ik kan het mij echt niet voorstellen en toch bestaat het nu. Ik weet niet wat ik vreemder vind, de KFC dating , of... nee nee, de dating sim waar je de kolonel moet versieren spant nog steeds de kroon. Het maakt me alleen wel benieuwd of andere fast food chains ook een poging wagen. In ieder geval dit was alweer de Nachtbrakers voor vandaag! Nu is het weer tijd voor muziek en deze week heb ik gekozen voor Barrio van Mahmood. Fijn weekend iedereen en tot volgende week!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?