Nachtbrakers: 04/09 Met: De laatste Nachtbrakers

Hallo allemaal. Het is weer vrijdag en dat betekent dat het tijd is voor de laatste Nachtbrakers van de week! Dat is hoe ik normaal mijn Nachtbrakers start, maar deze editie is net even anders. Dit is namelijk de allerlaatste Nachtbrakers ooit, of in ieder geval voor nu. Een jaar lang hebben Delano, Claudia, Bram, Eilish, Celine, Philip, Patrick en ik doordeweeks de leukste Nachtbrakersnieuwtjes naar jullie gebracht. Aan alles komt uiteindelijk een eind en de tijd is aangebroken om de Nachtbrakers een welverdiende vakantie te geven en nieuwe content ideeën te gaan uitproberen. Geen zorgen er zitten een aantal leuke verrassingen voor jullie in de pijplijn! Laten we voor nu in ieder geval deze Nachtbrakers met een knaller afsluiten, want ik heb een paar leuke nieuwtjes (in mijn ogen) voor jullie gevonden!

Nachtbraker Jolien

  • Laten we beginnen met de streamer Ninja. Hij gaat namelijk een schoenenlijn uitbrengen in samenwerking met Adidas. Voor de fans natuurlijk leuk, maar ik vind ze oerlelijk. Natuurlijk heeft iedereen een eigen smaak en staat het jullie vrij om deze gedrochten aan te schaffen.
  • Het nieuws van de week is toch wel de aankondiging van Super Mario 3D All Stars. Nu heeft Nintendo aangekondigd dat motion controls niet meer verplicht zijn in de Super Mario Galaxy-port. Godzijdank, want ik was superslecht met de controls in Super Mario Galaxy 2. Over Super Mario Galaxy 2 gesproken, waar is die eigenlijk?
  • Pikmin 3 komt over een maand opnieuw uit op de Nintendo Switch. Na de aankondiging had Nintendo de game van de Wii U eShop verwijderd. Fans waren daar op zijn zachtst gezegd niet blij mee en Nintendo heeft de game daarom opnieuw beschikbaar gesteld voor de voorganger van de Switch. De prijs is ook een stuk lager dan de Switch-versie namelijk twintig euro. Dat is veel minder centen dan de port…
  • Vorige week stapten een aantal werknemers van Lab Zero Games (Indivisble & Skullgirls) op, vanwege de giftige werksfeer die het hoofd, Mike Zaimont, volgens de werknemers creëerde. Nu heeft Zaimont bekendgemaakt zelf de rest van het team te hebben ontslagen, omdat de studio veel schulden zou hebben. Dat gaat niet lekker daar…
  • Hier komt nog 3D All Stars nieuwtje, of eigenlijk een video erover. Deze YouTube-video laat namelijk de verschillen tussen de originele games en de ports zien!
  • Een Twitch streamer heeft een aantal kijkers goed voor de gek gehouden. Hij liet namelijk een PlayStation 5 zien aan zijn publiek. Helaas bleek het te mooi om waar te zijn en bleek de ‘next-gen-console’ een cake te zijn. Het was al die tijd cake? Altijd al geweest…
  • Gamedec, de nieuwe rpg van Anshar Studios, gaat ook uitkomen op de Nintendo Switch! De release staat gepland voor 2021, dus Nintendo Switch-bezitters moeten nog even op deze game wachten.
  • Als laatste heb ik een leuk nieuwtje over The Witcher 3. Deze game gaat namelijk ook uitkomen op de Xbox Series X en PlayStation 5! Daarnaast is de upgrade ook nog gratis beschikbaar voor de bezitters van een pc, PS4 of Xbox One-versie.

Dit was het dan, de allerlaatste Nachtbraker. Voordat ik deze editie afsluit met muziek wil ik eerst nog jullie lezers bedanken voor het lezen van de Nachtbrakers! We hopen dat jullie het leuk vonden om ons geraaskal op de late avond te lezen in het afgelopen jaar. Nu is het echt tijd om afscheid te nemen van de Nachtbrakers. Dit ga ik doen met het nummer van James Blunt: Goodbye My Lover. Tot ziens Nachtbrakers het was een leuk jaar, maar het is tijd om dit hoofdstuk af te sluiten. Nogmaals bedankt voor het lezen allemaal en ik hoop jullie nog op de site te zien bij onze andere content!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?