Nachtbrakers: 04/08 met Call of Duty, Nintendo en FIFA 21

Dag lieve vrinden van de Nachtbrakers. Je hebt de dinsdag inmiddels alweer overleefd en dat is natuurlijk alleen maar een hoopvol signaal voor het verdere verloop van de week. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ikzelf ben ontiegelijk druk met van alles. Ook voor Gameliner zitten er bijzondere dingen in de pijplijn, maar daar wil ik voor nu nog niet teveel over kwijt. Het is tijd voor het nachtelijke nieuws. Nieuws dat onze voorpagina niet heeft gehaald, maar waar ik samen met jou nog een licht op wil schijnen. Zit je er klaar voor? Dan gaan we weer van start.

Nachtbraker Delano

  • Uiteraard kan ik het niet laten om weer eens met League of Legends te beginnen; Riot Games heeft besloten patch 10.17 voor nu te skippen. Het bedrijf neemt naar eigen zeggen een weekje vrij. Groot gelijk, Riot!
  • Inmiddels hebben 75 miljoen mensen hun weg gevonden naar Call of Duty: Warzone, zo rapporteert Activision aan de game-industrie. Ik hoef je niet uit te leggen dat dit een knappe prestatie is voor een game van nog geen half jaar oud.
  • In een nieuw design van de DualShock 5 is te zien dat Sony de knoppen achter op de controller ditmaal uit het ontwerp heeft gelaten. Interessant!

DualShock 5

  • Eerder dit jaar kregen we te horen dat BlizzCon voor dit jaar is afgelast. Claudia heeft naar aanleiding van die aankondiging een hele week huilend in bed gelegen. Oops, dat mocht ik niet vertellen. Anyways; in 2021 vindt het spektakel van Blizzard Entertainment virtueel plaats. De details volgen uiteraard nog, doe maar rustig. [/url]
  • De volgende Call of Duty-game wordt door niemand minder dan de dames, heren en non-binaire personen van gamestudio Treyarch gemaakt. Dat is niet echt een verrassing, aangezien Infinity Ward en Treyarch al een tijd rouleren in het productieproces. Maar het kan maar benoemd zijn, right?
  • Even wat anders dan gaming dan; Mulan komt binnenkort naar Dinsey Plus. In de septembermaand om precies te zijn. We hebben weer een legitieme reden om Disney Plus weer te activeren, hoezee!
  • Fan van the Witcher 3 en Skyrim? Een nerd genaamd Milckywayy heeft een mod gemaakt waardoor je in de pc-versie van the Witcher 3 een Skyrim-zwaard kunt vasthouden. Gay.
  • Nintendo heeft een top 15-populairste Nintendo Switch-lijst games in Europa onlangs bekendgemaakt. Paper Mario: The Origami King, de game die door ons Patrick is gereviewd, was de populairste game van de maand, gevolgd door Animal Crossing: New Horizons en Minecraft.
  • En dan sluiten we af met een nieuwtje dat eigenlijk te groot is voor de Nachtbraker, maar die we vandaag hebben gemist: de officiële trailer van FIFA 21. Laat ik daar vooral niet teveel woorden aan vuil maken, de beelden spreken tenslotte voor zich zelf.

Dit waren de nieuwtjes voor de Nachtbraker van de dinsdagnacht; hopelijk heb je er weer van genoten. Game-over is te beluisteren.. O nee wacht, dit is de Nachtbraker. De Nachtbraker is iedere dag rond de klokslag van twaalf middernacht te lezen en het leuke is dat er iedere dag weer een andere redacteur voor je klaarstaat. Zonder twijfel mogelijk ben ik natuurlijk wel de leukste, al zeg ik het zelf. Ik zie je graag volgende week weer. Zelfde website, zelfde tijd, zelfde redacteur. Houdoe!

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?