Nachtbrakers: 04/06 met Animal Crossing en The Last of Us

Met alle shit dit nu in de wereld gaande is, is het weer even tijd voor een Nachtbrakertje. 2020, the year of the double crit, lijkt meer het jaar van de double fail te worden als ik het zo bekijk. We zijn al bijna halverwege het jaar en er is letterlijk nog niets positiefs gebeurd. Ach, ik ben in ieder geval blij dat ik dit weekend weer naar de kapper kan en gewoon een terrasje kan pakken. Ik kan langzaamaan weer naar dingen uitkijken en dat is natuurlijk fijn. Waar jij ook naar uit kunt kijken, is een nieuwe Nachtbraker die elke doordeweekse nacht weer naar je toe komt. Die van vandaag zit ook weer boordevol kersverse nieuwtjes, dus lees maar gauw verder!

Nachtbrakers Claudia

  • De Subreddit van Street Fighter V heeft onlangs een spontane benefietwedstrijd georganiseerd waarbij bijna vijftienduizend dollar is opgehaald voor de Black Lives Matter-beweging. Kijk, zo kan het dus ook. Lekker gamen voor een goed doel, hebben alle partijen tenminste nog wat aan...
  • Blijkbaar is Kerbal Space Program 2 nog steeds in ontwikkeling. Nu blijkt uit interviews met oud-medewerkers van de originele ontwikkelstudio dat grote baas Take-Two geprobeerd had om al deze medewerkers te hosselen voor hun eigen studio. Deze nieuwe studio van Take-Two, moest namelijk de ontwikkeling van Kerbal Space Program 2 overnemen nadat ontwikkelaar Star Theory failliet ging. Nu maar hopen dat die game überhaupt ooit nog uitkomt.
  • Ok, als je zo'n loser bent die denkt dat realistische graphics een game helemaal de shit maken, dan heb ik hier iets voor je waar je vast blij van wordt. Iemand op het Chinese social mediaplatform Weibo heeft namelijk realistische 3D renders gemaakt van een paar bekende gebouwen uit Animal Crossing: New Horizons. En nee, ik vind het zelf pittig kut, want de charme van Animal Crossing zit 'm juist in de schattige en kleurrijke stijl. Wegwezen met je Unreal Engine bullshit.

Animal Crossing 3D render

  • Kijk jij ook zo uit naar de gratis release van Total War Saga: Troy? Ik in ieder geval wel en ik was dan ook best wel opgelucht toen ik las dat het Trojaanse Paard ook in deze game zit. Goed, ik heb best wel wat vertrouwen in Creative Assembly, maar met games van tegenwoordig weet je het maar nooit...
  • Voor de voetbalgekkies onder ons, je zult vast wel balen dat het EK dit jaar niet doorgaat. Gelukkig hoef je niets van het kampioenschap te missen, daar de gratis Euro 2020 uitbreiding voor PES 2020 nu uit is. Was er nou maar een game waarmee ik m'n festivals niet hoef te missen...
  • Ik weet niet of je de meest recente reclame van The Last of Us Part 2 hebt gezien, maar daar zit dus een nummer in dat gewoon schaamteloos gejat is. Tenminste, een of andere singer/songwriter die zichzelf Lotte Kestner noemt, heeft Naughty Dog erop aangesproken dat ze voor deze reclamespot een cover hebben gemaakt van een nummer dat zij meer dan tien jaar geleden zelf gecovered heeft van de originele artiest. Yup, er zijn echt van die mensen.
  • Het volgende seizoen van de Netflixserie van The Witcher laat nog even op zich wachten vanwege die corona-onzin. Het ziet er nu echter naar uit dat de opnames binnenkort weer hervat kunnen worden. Zelf moet ik nog aan de serie beginnen. Wilde er maar iemand series met mij kijken...
  • Als je altijd al hebt willen testen hoe goed je relatie of je vriendschappen zijn, dan heb ik goed nieuws voor je. Overcooked, mijn favoriete en minst favoriete co-op game, is deze week gratis te verkrijgen in de Epic Games Store. Ga alleen niet bij mij lopen janken als je vrienden je allemaal verlaten omdat je tegen ze zit te schreeuwen dat ze de champignons in de verkeerde pan aan het gooien zijn. Ik heb je gewaarschuwd!
  • Dataminers zijn echt de meest briljante mensen ooit. Zij vinden altijd de gekste dingen in games waar je anders nooit achter zou zijn gekomen. Nu hebben een aantal nerds in de broncode van Pokemon Diamond & Pearl gevonden dat eieren op de verjaardag van Junichi Masuda 10% sneller uitkomen en encouter rates op speciale feestdagen met 5% omhooggaan. Game Freak, ik sta versteld.

Nou, dat was 'm dan weer voor vandaag. Tijd om mijn nest in te duiken, want morgen is er weer een dag. Zoals gewoonlijk laat ik je niet achter zonder duchtige deuntjes. Ditmaal geen Animal Crossing-muziek meer, maar gewoon snoeiharde metal zoals je gewend bent. Vandaag heb ik gekozen voor het nummer Dismantle the Dictator van de Amerikaanse band Revocation. Ik hoef je denk ik niet uit te leggen waarom. G'nite! <3

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?