Nachtbrakers: 03/12 met Halo, Destiny en PlayStation

Dag lieve vrinden van de Nachtbrakers! Ben jij zoet geweest dit jaar? Ik hoop voor je van wel, anders zit je morgenavond met lege handen. Dan is het namelijk pakjesavond. Je hoopt natuurlijk op die ene geweldige game, die je aan je collectie kunt toevoegen. En wat er vervolgens mee gebeurd, dat weten we stiekem allemaal. De game blijft uiteraard mooi in de seal, totdat je er vier maanden later misschien eens tijd voor hebt. Och, zo typisch wel! Deze avond bijt ik het spits af met een vervroegd cadeau. 'Wat dat is?', vraag je jezelf af. Een kersverse dinsdag-Nachtbraker. Wat dacht je dan? Deze avond gaan we het hebben over Halo, Destiny en PlayStation. Zit je er klaar voor? Mooi, dan gaan we van start.

Nachtbrakers Delano

  • De entertainment-industrie staat al een tijdje in het teken van alles wat met Star Was te maken heeft. Cool wel! Het is dan ook wel toevallig dat er juist nu een Starship Trooper-game is aangekondigd. Nog even geduld, de game verschijnt ergens in 2020.
  • Hearthstone's Winter Veil-festiviteiten gaan volgende week van start. Tijdens de festiviteiten worden er nieuwe kaartbundels geïntroduceerd in de game. Super cool, ook al heb ik er zelf totaal niets mee van doen.
  • Halo Reach is momenteel razend populair op Steam. De game had één uur na de lancering al honderdduizend spelers in haar greep. Dat is een veelbelovende start voor deze fantastische game.

  • PlayStation-ontwikkelaar Sony is door de FBI benaderd om informatie over te dragen van een PlayStation 4-gebruiker, die de online services van het systeem zou hebben gebruikt om cocaïne te distribueren. De gebruiker in kwestie zou er duizenden euro's aan hebben buit gemaakt. Misschien heeft president Trump toch gelijk. Misschien zijn gamers inderdaad een gevaar voor de samenleving. :'-)
  • Hé jij, oude nostalgie-rukker. Denk jij regelmatig terug aan het 'geweldige' 16-bit tijdperk? Wellicht is het Bitmap Books’ SNES Pixel Book dan een mooie toevoeging voor op je kerst-verlanglijstje. Besef dan wel dat je een nerd bent, oké?
  • Sonys PlayStation kwam zojuist al even voorbij en daar blijft het vandaag niet bij. Het is vandaag namelijk vijfentwintig jaar geleden dat de eerste PlayStation op de markt verscheen. Gefeliciteerd, PlayStation! Of zoals ze in Japan zeggen: おめでとうございます
  • O mijn god heb jij nog geen Nintendo Switch? Waarom ga je niet voor de Switch Lite? De prijs van dit uber geile apparaat was nooit eerder zo laag: voor twee meijers kun je het apparaat al op de kop tikken bij de vrinden van Bol.
  • Apple heeft bekend gemaakt welke game dit jaar het populairst was in de Appstore. En wat blijkt? Fortnite is niet langer nummer één. Sterker nog, deze poep game is afgezakt naar de achtste plek, wat ik eigenlijk nog steeds een te hoge plaats vind. Mario en zijn vrienden runnen nu de game, met Mario Kart Tour!
  • Morgen wordt het nieuwste seizoen van Destiny 2 onthuld: Season of Dawn. De nieuwe teaser is best geil en introduceert zelfs een bekend gezicht. Daar ben je weer, m'n lieve Saint-14.

Nou lieve vrinden, dat was ie dan, de Nachtbraker van dinsdagavond. De Nachtbraker voor pakjesavond! Hopelijk heb je ervan genoten en.. ben je er weer wat wijzer van geworden. Morgenavond heeft Bram (het wonderkind en tevens de Xboxman) de eer om jou weer te voorzien van de laatste Nachtbraker-nieuwtjes. Wat mij morgenavond te wachten staat is mij nog een groot raadsel. Mijn vriendin, die vrij recent mijn leven is binnengestapt, stapt hier morgenavond de drempel over. En nu ik dit zo schrijf, besef ik me plotseling dat ik nog geen Sinterklaas cadeau voor haar heb. Werk aan de winkel morgen dus! Voordat je deze geweldige website weg klikt, luister je natuurlijk nog even het plaatje af dat ik voor je heb klaargezet. Houdoe he!

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?