Nachtbrakers: 03/09 met Super Mario en Cyberpunk 2077

Dag, lieve lezer. Het is weer donderdag, dus het is weer tijd voor een Nachtbraker van je favoriete redacteur. Daar waar het een aantal Nachtbrakers geleden nog ontiegelijk warm was, is het nu zo langzaamaan weer kouder aan het worden. Ergens vind ik het wel fijn dat mijn hersenen niet constant gesmolten zijn, maar aan de andere kant betekent dat ook dat de zomer toch echt aan het eindigen is. Ach, dat betekent ook dat dit ontzettende kutjaar ook al bijna voorbij is. Nog heel even volhouden, dus.

Nachtbraker Claudia

  • Voor de pc-nerds onder ons: Intel heeft zojuist haar elfde generatie Intel Tiger Lake processoren onthuld. Deze processoren worden in laptops en ultrabooks gebruikt, zodat ook deze "normale" laptops straks geschikt zullen zijn om op te gamen.
  • Eerder vandaag werd de Super Mario 35th Anniversary Direct gehouden, waar onder andere Super Mario 3D All-Stars onthuld werd. Tijdens die Direct was ook een vier minuten durende video te zien die de hele geschiedenis van de loodgieter toont. Erg toffe video, check 'm hieronder!
  • Na Nvidia's persconferentie van gisteren, doken er ineens geruchten op over de grootte van Cyberpunk 2077. Volgens de geruchten zou de pc-versie van de game namelijk zo'n 200gb van je hardeschijfruimte opvreten. CD Projekt Red stelt fans gerust, de game wordt volgens de ontwikkelaar helemaal niet zo buitenproportioneel groot. Ach, ik heb toch al een nieuwe SSD besteld.
  • Er is vandaag nog ander nieuws te vinden uit het Nintendo-kamp. Nintendo heeft namelijk onthuld dat je pre-orders van de eShop kunt annuleren, zolang de release maar meer dan een week vooruit is. Kijk, dat is nog eens fijn om te weten.
  • Het is nog geen maand geleden dat Mortal Shell uitkwam, maar er is dus al iemand die iets geks met de game gedaan heeft. Een of andere nerd met de naam Esoterickk heeft namelijk alle eindbazen verslagen zonder ook maar een keer geraakt te worden. Echt, sommige mensen hebben veel te veel vrije tijd...
  • Twee weken geleden zagen we de eerste trailer van The Batman. Deze nieuwe film, met Twilight-ster Robert Pattinson in de hoofdrol, moet volgend jaar uitkomen. Het ziet er echter naar uit dat de film best weleens vertraagd kan worden. Momenteel zijn de opnames van de film gestaakt, omdat Pattinson positief getest is op COVID-19. Zo, is dat klotevirus toch weer een keer in een Nachtbraker voorbijgekomen.
  • Nog een nieuwtje over Cyberpunk 2077 dan. CD Projekt Red is namelijk een samenwerking aangegaan met energiedrankfabrikant Rockstar. Binnenkort komt namelijk een speciale Cyberpunk 2077-variant van Rockstar Energy uit, genaamd Samurai Cola. Ben ik de enige die stiekem hoopt dat de game keihard flopt, alleen maar vanwege de absurde hoeveelheid merchandise die er al is, terwijl de game nog niet eens uit is?

Nou, deze editie van de Nachtbrakers zit er weer op. Ik hoop dat je er net zo van hebt genoten als ik, maar hopelijk zelfs nog een beetje meer. Uiteraard ga ik je niet zomaar verlaten zonder je lastig te vallen te verblijden met wat lekkere deuntjes. En zoals het hoort op Death Metal Donderdag, kun je vannacht genieten van een beetje Revocation door je speakers. G'nite! <3

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?