Nachtbrakers: 03/06 met Destiny 2 en Fortnite

Goede avond allemaal! Ik ben ineens heel volwassen nu, want ik ben zojuist 24 jaar oud geworden. Whoop, whoop! Normaal gesproken zou ik er niet zo enorm enthousiast over zijn, maar nu kan ik voor het eerst in een paar maanden weer lekker het terras op. Dus meerdere redenen voor een feestje. En natuurlijk ben ik nog steeds stiekem wel erg benieuwd naar mijn cadeautjes. Ja, ik blijf toch een klein kind van binnen. Hopelijk gaan de versoepelingen ook meer goede dingen met zich meebrengen, bijvoorbeeld op het gebied van games. We gaan het zien.

Nachtbrakers Eilish

  • Project 3 Cars is aangekondigd voor de Xbox One en PlayStation 4. De game zal later dit jaar uitkomen en heeft een nieuwe carrière-modus, car customisation, nieuwe circuits, verbeterde multiplayer en hij wordt toegankelijker voor nieuwe spelers.
  • Pokémon Go heeft de eerste nieuwe Sword en Shield pokémon-soorten toegevoegd aan de game. Het is voor het eerst dat er pokémon in de game worden toegevoegd die niet op de jaarlijkse kalender stonden. Normaal gesproken worden de nieuwe soorten namelijk in september bekend gemaakt.
  • Bungie heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de aankomende Destiny 2 expansion, die gepland staat voor deze herfst. De trailer laat duidelijk een beeld van Europa zien, Jupiter's bevroren maan. Op 9 juni wordt de uitbreiding in zijn geheel onthuld.
  • Amerika krijgt de eerste manga-serie ooit die gemaakt is door een A.I. Het bedrijf Kioxia voerde dit project uit samen met een groep manga-schrijvers. Ze maakten de manga 'Phaedo', waarvan de karakters en het verhaal dus compleet verzonnen zijn door een A.I.
  • Als je even geen zin meer hebt in deze wereld en een pauze wil nemen, kun je een boerderij beginnen op mars. Ja, echt waar. Met de gratis game Red Planet Farming. Je begint met een kleine kolonie van vijf mensen, maar hoe meer eten je krijgt, hoe meer mensen erbij kunnen. En ja, dit is echt een gratis game. Geen microtransacties.
  • De laatste uitbreiding van Frostpunk heeft een teaser trailer gekregen. En een betere naam. Hij heet nu 'On The Edge' in plaats van 'TVADGYCGJR'. Hij staat gepland voor deze zomer. Ideaal als je even het idee wil hebben dat het niet zo verschrikkelijk warm is. Al is dat in Nederland nog maar even afwachten.
  • Nog een leuke manier om afleiding te zoeken: een game spelen met veel leuke diertjes erin. De RPG The Waylanders geeft de keuze uit een hoop schattige huisdieren. Maar liefst 12 verschillende. En blijkbaar hebben de konijnen 'een aantal onverwachte trucjes achter de hand'. Wat dat ook mag betekenen. Hoe dan ook, het geeft mij een flashback naar de Killer Rabbits in Monty Python.
  • Het 'Summer of Gaming' evenement van IGN is uitgesteld tot 8 juni. Eigenlijk zou het meerdaagse event deze vrijdag al van start gaan. 'Uit respect voor en in steun van degenen die terecht gerechtigheid en verandering eisen in Amerika en de rest van de wereld'. Zo luidt het Twitter-bericht dat het uitstel aankondigt.
  • Seizoen 3 van Fortnite lijkt zich af te gaan spelen op zee. Een PlayStation leak bevestigd dit gerucht. Het derde seizoen van de battle-royale game was nog verder naar achteren verplaatst. Toch had PlayStation de memo blijkbaar niet gekregen. Op de PS Store pagina was een nieuwe afbeelding te zien, die nu weer weg is. Namelijk de bus die boven de oceaan vliegt, met een klein woestijnachtig eiland op de achtergrond.

Nou, dat waren toch vooral positieve nieuwtjes. Afgezien van een aantal uitstel-gerelateerde berichten. Maar hé, daar zijn we voortaan wel aan gewend, toch? Je hebt in ieder geval weer volop inspiratie, mocht je even afleiding willen van de brandende wereld waarin wij ons op dit moment bevinden. Ik ga nu in ieder geval met een Guinness vieren dat mensen mij weer aardig vinden. Want zoals Blink 182 al zei: 'nobody likes you when you're 23'. Ja, dat heb ik wel gemerkt afgelopen jaar. Blij dat dit voorbij is. Hoop ik. *kijkt haar vriend hoopvol aan*

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?